Header Ads

INELUL DE LOGODNA

Ce ne dorim noi si ce ne ofera ei. 

Cand vine vorba de inelul de logodna, noi stim clar ce ne dorim ca doar visam la el inca din copilarie! Fiecare dintre noi are in gand inelul perfect pe care si-l doreste pe deget pentru tot restul vietii.

Nu exista nicio regula pentru acesta! Delicat sau dimpotriva opulent, cu o piatra simpla sau diamant ori rubin, din argint, aur sau platina! Sau dimpotriva un inel de logodna neconventional, care trece pragul tiparelor si se contopeste cu idealul a ceea ce inseamna iubirea in cea mai pura forma a sa.



Un inel de logodna este mai mult decat o bijuterie frumoasa, este un inceput de drum, o poveste ce imbina amintiri, dorinte si asteptari.

Sigur ca nu este usor sa gasesti inelul de logodna perfect pentru aleasa ta. Ba dimpotriva, este un proces lung si chiar anevoios asemeni unei anchete in solutionarea unui caz. Trebuie sa o iei pas cu pas, sa analizezi toate detaliile, si acestea nu sunt putine si nici la vedere, si apoi sa tragi concluzia!

Foarte multi iubiti se lasa prada emotiilor si entuziasmului de moment si, cumva se pierd in recomandari si uita esentialul, se concentreaza pe aspectul inelului, pe valoarea materiala a acestuia si uita ca de fapt acel inel este despre ea si despre iubirea lor!

De la aparitia inelului de logodna in urma cu mai bine de 500 de ani si pana in prezent lucrurile s-au schimbat  mult si poate ca este momentul ca inelul de logodna sa fie ales impreuna cu ea! In felul acesta foarte multe situatii neplacute s-ar evita!

Din pacate, asteptarile noastre nu intodeauna coincid cu viziunea lui si astfel ajungem la un inel de logodna care nu ne reprezinta, care nu spune nimic despre noi!

 Daca aveti impresia ca o astfel de abordare ar strica farmecul momentului, de ce nu incercati sa faceti altceva? Poate momentul in care ii oferiti inelul? Acesta este la fel de important ca si inelul in sine. Este amintirea  la care se va gandi de fiecare data cand se va uita la inel!

 Pentru asta iata cateva idei:
 - o cina romantica intr-un restaurant chic din Bucuresti, poate chiar unul cu priveliste peste tot orasul?
- un city break intr-un loc de poveste
- un weekend  la munte
-o petrecere surpriza cu toti prieteni vostri
Dupa cum vedeti sunt o multime de lucruri pe care le puteti face pentru a crea in jurul inelului de logodna o poveste  minunata.

Inelul de logodna: Realitate vs Asteptari

Ei bine, noi ne asteptam sa fie wow, sa ne taie respiratia si sa ne lase fara cuvinte momentul in care  vom primi cel mai pretios cadou din lume! Nu toate recunoastem dar asta ne dorim !

Acele cateva secunde vor ramane intiparite pentru totdeauna in  mintea noastra! Ele sunt cele care ne vor reaminti cum e sa simti mii de  fluturi in stomac si lumea sa ti se parea ca a stat in loc doar pentru a exista acel moment!

Cum spuneam, inelul de logodna este la fel de important ca si cadrul in care este oferit. Modul in care este acesta oferit este de multe ori neglijat!

Sigur ca ne dorim ca voi sa fiti spontati, romantici ,etc. doar ca  e bine sa fiti si rationali  si putin calculati daca va dorit ca lucrurile sa decurca asa cum v-ati imaginat.

In acest demers puteti apela cu incredere la consultantii specializati in astfel de evenimente!

sursa foto: www.diamantbilds.com



No comments