Header Ads

Your Personal Aroma - Luxul parfumului autentic

                        
  EsenÈ›e nobile, extravaganÈ›a È™i unicitate sunt ingredientele secrete din poÈ›iunea care are puterea să schimbe amatorul de arta fină într-un admirator pasional. Parfumeria artizanală este arta simÈ›urilor ridicată la rang de excelență. Este refugiul sufletelor sensibile capabile de trăiri intense până la epuizare È™i al celor care mai presus de orice își trăiesc viaÈ›a bazându-se pe instinct.
Cele mai frumoase povești se nasc în cele mai nebănuite locuri iar protagoniștii lor nu sunt niciodata aleșii întamplatori ai hazardului.
   Parfumeria Artizanală – ExcelenÈ›a artei olfactive 



Parfumierii sau creatorii de esenÈ›e magice fac parte din categoria artiÈ™tilor înzestrati cu un simt aparte, cel al esteticii oflactive. 
Aceștia au capacitatea de a descoperi sublimul acolo unde nu exista decât simplitate și de a transforma banalul în extraordinar.
Amintiri, sentimente, dorințe, povești, toate acestea și nu numai, reprezinta pentru parfumieri surse inepuizabile de inspirație. Abordări surprinzatoare și totodata spectaculoase ne poarta spre esența trăirilor primordiale. Un spectacol al simțurilor care deschide drumul spre universul sentimentelor autentice, fără artifcii și fără nevoia vreunui decor.

PreÈ›iozitatea parfumeriei de lux rezidă atât în calitatea esenÈ›elor folosite, creativitatea È™i pasiunea creatorului cât È™i în haina pe care parfumul urmează sa o  imbrace. 
Astfel, rolul flaconului devine și el la fel de important ca și parfumul in sine. Acesta completeaza tabloul olfactiv, atrage și convinge asemeni unei femei care se foloseste de propria frumusete pentru a-ți capta atenția. Detaliile sticlei dezvăluie puțin din ceea ce urmeaza să trăiești. Atât cât să te facă sa-ți doresti sa descoperi mai mult!

                                    „Your Personal Aroma – A Self Discovery” 

Conceptul Your Personal Aroma creat de Raluca Vasile, singurul parfumier român certificat New Luxury code, este exemplul perfect pentru a defini ceea ce înseamna parfumurile organice din esente rare. Astfel, având ca fundament cele 8 arhetipuri ale parfumeriei moderne: The Ingenuous, The Artist Dreamer, The Romantic, The Sophisticated Diva, The Rebel Creative, The Chique Seducer, The Tender Lover, The Classic Cerebral, au luat nastere parfumurile din  prima colecÈ›ie a brandului  - Your Personal Aroma – A Self Discovery.
Cele 16 creaÈ›ii al colecÈ›iei închinate tipologiilor feminine È™i masculine, deopotrivă, invită spectatorul  într-un tărâm al poveÈ™tilor pe care vrei sa le descoperi pas cu pas, notă cu notă.
 Bohème Voyage” - Parfumul iubirii
 „Oudh en Mõksha” - Parfumul nocturn tulburător ÅŸi hipnotic
 „Bois de Vétiver” - Parfumul eternei independenÅ£e
„Chère Jardin” - Parfumul pur ÅŸi fantastic
„Palais du Bengale” - Parfumul intelectual desăvârÅŸit
„Songes au Provence” - Parfumul purtat de muze
„Fleurs Royales” - Parfumul puterii nemărginite
„Maison Adorée” – EsenÅ£a fertilităţii ÅŸi a protecÅ£iei

„Aroma predominanta este florala si floral-exotica, cu note lemnoase, ambrate si fructate sau aromate. Este un echilibru perfect, e chimia esentelor rare si esenta lucrurilor, a amintirilor si momentelor importante. Fiecarei arome ii corespunde o nota predominanta, o stare si o personalitate arhetipala asociata, ce poate fi descoperita pas cu pas. YPA este realmente o descoperire personala. Your Personal Aroma este o experienta de viata, o descoperire personala care ne poarta inapoi in trecut, ne proiecteaza in perioada copilariei trecand prin momentele importante ale vietii si ne aduce in prezent intr-o noua stare de revelatie, a celei mai bune formule despre noi insine.” Raluca Vasile, creator YPA. 

Așa cum era de așteptat, esențele Your Personal Aroma sunt puse în valoare de către sticluțele realizate manual în atelierul unui meșter român.
 Designul acestora iese din tipare È™i totodată păstreaza elemente din eleganÈ›a clasică a unei epoci trecute.

O incursiune în lumea parfumurilor Your Personal Aroma este, cu siguranÈ›a, o aventură a cărei amintire te va însoÈ›i pentru totdeauna È™i care îți va schimba defintiv percepÈ›ia asupra a ceea ce înseamnă un parfum bijuterie. Chiar È™i virtual, aceste parfumuri au magnetismul specific marilor creatii. Fără îndoială, însă, realitatea depășeste limitele imaginaÈ›iei!  
Parfumurile Your Personal Aroma  pot fi achizitionate de pe site-ul www.yourpersonalaroma.com iar pretul acestora incepe de la 450 lei.
În curând acestea vor putea fi găsite si în magazinele de specialitate din București.

Probabil că È™i tu te-ai întrebat la un moment dat, cum ar  fi să ai propriul tău parfum, unic si care să conÈ›ină toate acele arome care îți plac atât de mult. O esentă care să reprezinte suma tuturor lucrurilor care te fac să vibrezi È™i pe care sa o  porÈ›i zi de zi. Ei bine, acum ai această ocazie! Tot ce trebuie sa faci este o programare È™i o vizită în atelierul parfumierul Raluca Vasile. Aici va lua nastere „Your Personal Aroma”!


 Foto: YourPersonalAroma



No comments