Header Ads

Fondul de ten corector Vichy DermaBlend 3D - Review

Eram datoare cu un review despre fondul de ten Vichy DermaBlend 3D dar din lipsa de timp am tot amanat finalizarea si postarea acestuia. De fapt,  am scris mare parte din articol in momentul in care am primit mostrele de la Vichy si le-am testat,(mai jos aveti articolul) dar acum a sosit momentul lui!
Ma bucur ca nu m-am grabit cu postare lui pentru ca asa pot sa va impartasesc pe langa experienta mea cu acest produs si feedback-ul primit de la colege dupa aproape 2 luni de la folosirea lui.


In urma cu cateva zile vorbeam cu una dintre colege despre produse de ingrjire wow pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le aiba in trusa de frumusete. Inevitabil am ajuns si la fondul de ten DermaBlend pe care eu l-am promovat fara incetare ori de cate ori s-a ivit ocazia. Replica colegei mele la adresa acestui produs a fost unica: Aveai fata de PhotoShop!Da, chiar asa a fost!
In ziua in care l-am folosit m-am simti incredibil de bine. Mereu am avut o problema cu faptul ca tenul meu nu are o culoare uniforma, iar  pana la DermaBlend nici un alt produs nu a reusit sa se apropie de ceea ce imi doream.

Urasc aspectul pe masca dupa aplicare fondului de ten. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am evitat mult timp sa folosesc un astfel de produs. Un alt aspect este alegerea nuantei potrivite. Din tot ce am incercat, nimic nu m-a satisfacut pe deplin.

Derma Blend pare sa fie raspunul cautarilor mele. Aspectele care imi plac cel mai mult la acest produs sunt:
-puterea mare de acoperire
-ofera un aspect uniform si natural tenului
-se aplica usor
-este consistent
-necesita aplicare unei cantitati mici de produs
-rezista foarte bine timp indelungat
-hidrateaza tenul uscat
-se adapteaza texturii tenului

Un ten frumos si fara imperfectiuni para sa fie una dintre cele mai arzatoare dorinte ale femeilor. Factoii genetici, factorii exteriori,  precum si un stil de viata alert conduc de cele mai multe ori la un ten departe de cel visat.

De-a lungul timpului, tenul perfect a reprezentat un ideal greu de atins dar nu imposibil, astfel astazi putem sa ne bucuram de produse care ne ajuta in demersul nostru de a avea un ten perfect. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, specialistii in domeniul cosmetologiei si dermofarmacologiei au creat produse inovatoare si au imbinat intr-o maniera surprinzatoare stiinta si natura.

Vichy Dermablend 3D- Fond de ten corector este cel mai nou produs de ingrjire Vichy si se adreseaza in principal persoanelor care au un ten gras cu tendinta acneica, dar la fel de bine poate fi folosit si pe celelalte tipuri de ten pentru a acoperi micile imperfectiuni.
 Foarte important: 3D este potrivit si pentru tenul sensibil  si are o toleranta dermatologica foarte buna, ceea ce inseamna ca  este potrivit si pentru tenul iritat sau cu diverse probleme cauzate de dereglari hormonale.




No comments