Header Ads

Esprit - Alegerea perfecta

Fondat in 1968 de catre Susie si Doug Tompkins in California, Esprit este unul dintre cele mai indragite branduri din intreaga lume. Calitatea si stilul, precum si creativitatea si inovatia, au constituit elementele esentiale pe care Esprit si-a consolidat statulul de brand fahion la nivel international. Prezent in peste 40 de tari Espirt este brandul care anual cucereste noi clienti.


Filosofia Esprit se concentreaza pe valori ca autenticitate, stil lejer si comfortabil, dar in acelasi timp  urmareste sa ofere produse de foarte buna calitate la un pret accesibil  si care sa respecte tendintele.

Inca de la inceput, una dintre aspiratiile Espirt a fost aceea a fii cel ma bun brand fashion casual.

Astfel, fiecare produs ce poarta amprenta Esprit, este o marturie a faptului ca brandul isi respecta clientii si acorda maxima atentie tuturor detalii de realizare. De la atenta selectionare a materiilor prime pana la livrarea produsului catre client, totul este in concordanta cu motto-ul Esprit:

"WE WANT TO MAKE YOU FEEL GOOD TO LOOK GOOD"


Experienta mea Esprit. De-a lungul timpului, Esprit m-a convins ca este genul de brand care isi respecta clientii iar produsele sunt intr-adevar asa cum promit. Am fost foarte incantata de toate produsele Esprit, atat haine cat si accesorii. Calitatea lor a fost impecabila si au trecut cu brio testul timpului, in ciuda utilizarii frecvente.
Cele mai noi produse Espirt intrate in colectia mea sunt un ceas si o pereche de cercei.
Ceasul Espirit Fall Colecttion face parte din categoria fashion, are un diametru de 35 mm si curea fina din piele. Datorita designului modern si versatil, este un ceas pe care il pot purta atat la tinutele casual, cat si la cele mai pretentioase.
Pentru cele doua produse trebuie sa le multumesc celor de la bbcolection. ro 











No comments