Header Ads

O vacanta altfel in Romania, Franta sau Italia.Ce sa aleg?

O vacanta cu multa liniste, calm, cer albastru si  viata in cea mai simpla forma a ei. O vacanta in care sa evadez si sa-mi las gandurile in urma, asta imi doresc! Departe de orice inseamna lumea moderna si departe de zgomotul si agitatia unei capitale care e asemenea unui furnicar, de dimineata pana seara.
Daca ai avea la dispozitie trei variante pentru asta, ce ai alege?


Romania, Franta sau Italia? Care sa fie?Optiunile sunt multe, atat de multe incat e greu sa hotarasti fara sa suspini de doua ori. O multime de locatii, nenumarare posibilitati si locuri pe care vrei sa le vezi.
 In mai, Provence-ul e o poveste decupata parca din imaginatia celui mai mare romantic. O calatorie ezoterica de care nu te mai saturi. Un amestec coplesitor de mirosuri  delicate, soare caldul si natura care te primeste cu bratele deschise, stiind parca de ce esti acolo.


 Pe de alta parte, Romania ofera atatea locuri care iti dau impresia ca esti intr-o calatorie a autocunosterii, si ce face alegerea si mai grea este sentimentul de apartenenta pe care il ai cand privesti imaginile din Romania.Imediat ce le vezi  te transpui in altcineva, un mix ciudat de emotii si stari care iti cuprind tot corpul. Fascinatie, bucurie, dorinta a trai pe viu ce vezi. Cu siguranta realitatea depaseste cu mult imaginatia.(sursa foto: Why I love Romania )



La Bella Italia!Este intotdeauna o destinatia perfecta pentru o escapada! Indiferent de sezon sau locatie, Italia este gazda perfecta, iar oamenii sai par sa cunoasca toate secrete unei vacante de vis.
Mai mult decat atat, te surprind cand te astepti mai putin! Cand ai impresia ca ai vazut totul constati ca de fapt ai vazut atat de putin.

Orice destinatia ai alege din Italia, fara indoiala, va fi una speciala. Toscana este, fara indoiala, o adevarata binecuvantare pentru cei care isi doresc o vacanta autentica. Orasele mici si cochete, pierdute pe dealuri, strazi inguste din piatra, pazite de zeci de ghivece cu flori, campii cat vezi cu ochii si mancarea de care nu ai cum sa te saturi vreodata.
Ospitalitatea italienilor are puterea magnetizanta a unui elixir vrajit.
(foto:La Toscana)


2 comments:

  1. As da cu banul intre Franta si Italia :)

    ReplyDelete
  2. :D Anul acesta am ales Romania. Dupa Foarte multi ani imi voi petrece vacanta la mare aici.

    ReplyDelete