Header Ads

Mostre parfumuri de nisa.Descopera lumea parfumeriei artistice la tine acasa



  Lumea parfumurilor de nisa este o adevarata aventura care tinde catre infinit. De aceea, nu trebuie sa te temi ca ai putea ramane vreodata fara comori parfumate de descoperit! In fiecare zi, undeva, intr-un atelier, ia nastere un parfum care aduce cu el o poveste.
Pentru ca trebuie sa stii ca fiecare flacon de parfum are o poveste care contopeste intr-un intreg abstractul si realul, trecutul si viitorul.


Fiecarea creatie reprezinta, dincolo de viziunea si aspiratiile maestrului parfumier, atat un companion pentru cei care isi doresc sa evadeze din monotonia olfactiva a brandurilor de consum cat si o experienta senzoriala.

De cele mai multe ori cand vorbim de parfumuri de nisa, inevitabil, vorbim de un statut financiar care faciliteaza accesul la aceste bijuterii de lux.
Realitatea este ca parfumuri artistice ascund intr-un flacon scump mai mult decat cateva esente parfumate.
In primul rand vorbim de esente din cele mai indepartate colturi ale lumii, unele dintre ele foarte rare si a caror obtinere implica foarte multa munca si o cantitate impresionata de materie prima (in unele cazuri tone de flori pentru 100 de ml de ulei esential). Apoi flaconul si tot ce tine de designul acestuia. In general, ambalajul parfumurilor artistice este realizat manual. De aceea, atentia la detalii primeaza si implicit numarul de ore pentru a finaliza un produs este de ordinul zecilor, in functie de complexitatea acestuia.
Unde gasesti testere cu parfumuri de nisa?
In parfumerii precum ElyceeConcept  puteti testa branduri celebre ca:Amouage,Annick Goutal, House of Sillage, Jul et Mad, Keiko Mecheri, Le Galio, Robert Piguet, Serge Lutens
The Different.etc.
Daca nu va surade ideea de a merge intr-o parfumerie, atunci cel mai simplu este sa comandati acasa testerele cu parfumurile dorite.
 In shop-ul online ElyceeConcept.ro aveti o intreaga sectiune dedicata mostrelor. Mai mult decat atat, aveti la dispozitie si  o serie de filtre care va ajuta la cautarea produsului. Astfel, puteti cauta un parfum in functie de genul persoanei, categoria olfactica sau de brand.

Pentru ale parfumerii vezi si articolul: Top parfumerii de nisa din Bucuresti



No comments