Header Ads

Tanarul corporatist si saltul spre complexitatea simpla

   

   Daca te numeri printre cei de-o varsta cu mine ( 30...-ish ) si activezi intr-un mediu creativ ca cel al marketingului, advertisingului sau al PR-ului, esti probabil inconjurat/a de gadgeturi zilnic, si visezi deja la o aplicatie care sa-ti prepare cafeaua si sa te spele pe dinti in diminetile de dupa o noapte de truda asidua pentru un client oarecare al carui deadline de proiect a fost.....acum 2 saptamani!
    Nu poti cu siguranta sa traiesti fara smartphone si fara sa-ti verifici mailul din 10 in 10 minute, fie ca  astepti cu infrigurare un mesaj romantic de la partener/a sau arunci cate un ochi cu groaza peste inbox, verificand la ce pedepse inspirate parca din manualul inzhizitorilor medievali mai doreste superiorul tau sa te supuna la birou!


   Cred ca te-am ghicit! Posezi deja un laptop si un PC pe care rulezi Photoshop, Illustrator si din cand in cand muzica de proasta calitate pe Youtube ( stai linistit/a , secretul tau e in siguranta cu mine!), doar asa ca o placere vinovata care sa te mai scoata din cotidian! Cu siguranta esti mandrul/a proprietar/a a unui smartphone pentru care nu s-a inventat inca o baterie cu un lifespan ce te-ar multumi!
   Dar ai deja o tableta? Pentru ca da, acum rigorile societatii si ale varstei cer imperios sa-ti anunti proprietarul ca luna viitoare nu-si va primi banii pentru chirie la timp! De ce? Iata cateva motive pentru care nu mai poti trai fara sa achizitionezi o tableta:
1. O poti folosi  pur si simplu ca pe un al doilea monitor de lucru, pe langa cel al PC-ului sau al laptopului! Stiu ca ai nevoie de 5 monitoare! Scurtaturile pentru e-mail si comunicare, documente importante si un joc plictisitor la care ai atins deja „all-time high score”, dar despre care le spui tuturor ca nu ai auzit, pentru ca e penibil...,toate pot rula pe tableta in paralel cu proiectul tau Photoshop care troneaza imperios pe monitorul PC-ului.
2.  Poate fi o adevarata „masina” de luat notite la acel summit social-media unde trebuie sa stai pe scaun 2 ore si pe deasupra sa te gandesti ca trebuie sa „cari” literalmente laptopul!
3.  Este un E-reader universal! Daca ti-ai dorit vreodata sa iei toata biblioteca parintilor cu tine in vacanta, o tableta este cea mai simpla solutie!
4. Un centru media excelent, capabil sa ruleze nenumarate aplicatii si filme!
5. Nu in ultimul rand, cu aplicatiile corespunzatoare, o telecomanda universala, pentru PC, pentru smart-TV si de ce nu, chiar pentru o casa inteligenta.....dar, sa revenim la vietile noastre, ale corporatistilor de rand!
   Cu siguranta am reusit sa-ti „spal creierul” si deja ai tastat „tabl...” in Google, doar ca mai ai o mica problema: portofelul tau e nepregatit pentru efortul financiar al noii tale descoperite nevoi!
   Fii fara grija, exista Evolio! Au creat pentru tine un produs excelent, fiabil, cu un raport calitate-pret mai mult decat echilibrat!
  Evolio Axis 7" HD este perfecta pentru categoria sa de pret, daca nu singura cu un hardware de asemenea performanta! Are un design slim, elegant de numai 9,3 mm si o carcasa antialunecare care permite tuturor neindemanaticilor secolului 21 sa o manevreze cu o singura mana!
 

   Nu-ti face griji in privinta vitezei de rulare a aplicatiilor, pentru ca stiu ca scuza ta este ca tableta iti va folosi doar ca sa-ti verifici e-mail-ul,dar apoi te vei trezi ca nu mai ai loc pentru aplicatii si jocuri sau ca te privesc trecatorii uimiti, in Piata Romana, cand incerci sa-ti faci selfie-uri cu ea! Ai 2 camere pentru asta: cea de 2 MP , dorsala si alta frontala, care poate fi folosita de asemenea si pentru conversatii video, pentru ca Evolio Axis 7 HD vine si cu o aplicatie in premiera , callRomania, serviciu VOIP  preinstalat, plus 5 euro credit de care te poti bucura o luna!
  Procesorul Quad Core si memoria de 1GB te vor ajuta sa zburzi pe campiile Wi-fi-ului de la Mc’.De asemenea ai 8 GB de memorie interna pentru stocare,cu posibilitatea de a fi extinsa pana la 32 GB , prin card MicroSD, pe langa alte sloturi usb si microSD. Nu te vei mai putea scuza astfel ca fisierul acela .eps pe care trebuia sa-l predai ieri, nu a mai incaput pe stick-ul tau vechi usb de 4 GB.
  Te poti conecta prin Bluetooth sau Wi-fi la orice device de ultima generatie (b/g/n)! Cel mai important insa, pentru ca stiu ca vei uita adaptorul de priza acasa de fiecare data, pana ce intr-un final se va pierde prin apartamentul vreunui fost coleg de facultate la care ai ramas peste noapte, te bucuri de o autonomie extinsa datorita bateriei de 3000 mAh care-ti ofera pana la 250 de ore in stand-by si pana la 6 ore de utilizare continua!




   Te-am convins? Existenta, job-ul si viata ta sociala vor fi mult mai dulci alaturi de Evolio  Axis 7"HD! Bine....nu vor fi mai dulci dar cu siguranta major simplificate!
Pe curand!

No comments