Header Ads

Pentru un zambet perfect exista... abonamentele stomatologice si plata in rate!

De la vis la realitate este doar un pas iar acest lucru este confirmat de cei care trec pragul unui cabinet stomatologic in mod regulat. Cine nu isi doreste sa aibe dinti albi si sanatosi care sa starneasca invidia celor din jur?

Din fericire pentru cei mai putini norocosi dintre noi s-a inventat stomatologia moderna, de la proceduri simple precum albirea dintilor si detartraj la proteze dentare si solutii mai complexe ca implantul dentar.

Toate aceste servicii sunt prezente in cabinetele si clinicile stomatologice si sunt create cu scopul de a aduce un plus de confort in viata noastra.


Este mai bine sa previi decat sa tratezi! Aceasta este recomandarea medicilor iar preventia implica in acest caz un control de rutina o data pe an si un periaj profesional si detartraj la 6 luni.

Mersul la stomatolog, un lux pentru romani. In Romania si mai ales in Bucuresti, numarul cabinetelor stomatologice este de-a dreptul surprinzator, la fel si serviciile si preturile acestora. Avand in vedere acest aspect, am putea spune ca numarul celor care merg la stomatolog este la fel de mare.

Din pacate studiile arata ca realitatea este cu totul alta: suntem fruntasi la paradontoza iar doar 1 din 3 romani isi permite sa mearga la un control anual. Principalul motiv pentru care romanii nu merg la stomatolog este reprezentat de costurile prea mari.

Plecand de la aspectele enuntate mai sus, cabinetele stomatologice s-au adaptat si au creat atat servicii cu preturi promotionale cat si abonamente. Cris Smile este una dintre numeroasele clinci care pune la dispozitia pacientilor sai diverse modalitati de plata in rate cat si abonamente.

Cat sunt de eficiente aceste solutii? Aveti un astfel de abonament? Ati platit vreodata serviciile stomatologice in rate si daca da ce tip de servicii?





No comments