Header Ads

Gift Idea - furnizorul de cadouri care iti ofera solutiile ideale! Mai simplu, mai rapid!


"Cosuri cadou corporate"-reprezinta sintaxa prin care foarte multi responsabili cu cadourile din cadrul companiilor ajung pe site-ul GiftIdea.ro. Acesta este unul dintre putinele site-uri din Romania care se adreseaza companiilor care vor sa fac un cadou de Paste sau de Craciun partenerilor sau chiar angajatilor.

Despre Gift Idea, clientii fideli au numai cuvinte de lauda iar numarul comenzilor si recomadarilor sunt marturie pentru profesionalismul celor din spatele acestui proiect. Analizat cu ochi critic, Gift Idea reprezinta ceea ce multi ar putea numi creativitate pusa in slujba surprizelor inedite si a ideilor devenite afaceri de succes.

Solutii eficiente cu efort minim si efect garantat, asa am putea defini conceptul ce sta la baza Gift Idea, si nu ar fi nici o exagerare! Intr-o perioada in care valoarea timpului este tot mai mare iar online-ul si serviciile de externalizare preiau o parte importanta din efortul depus de o persoana in cadrul unei companii, Gift Idea pune la indemana tuturor, serviciul prin care cu doar cateva click-uri problema cadourilor pentru parteneri, angajati si colaboratori este rezolvata. Astfel, cosurile cadou de Paste sau de Craciun inceteaza sa mai fie motiv de stres!
Printre numeroasele cosuri si pachete cadou ce pot fi alese din categoriile: cosuri vin, cosuri whisky, cosuri de lux sau cosuri traditionale, site-ul pune la dispozitia clientilor si optiunea configurator prin care acestia isi pot realiza propriile cosuri urmand cativa pasi simpli. Aceasta aplicatie permite utilizatorului sa  personalizeze cadou pornind de la tipul de ambalaj si trecand prin fiecare sectiune de produs.

Destinate mediului business si pornind de la ideea ca un cos cadou poate exprima cel mai bine recunostinta pentru o colaborarea de succes, cosurile cadou de la Gift Idea contin produse apartinand marilor branduri internationale : bauturi fine, dulciuri desosebite dar si produse atent selectionate precum, cafea, ceai, miere si dulceata.


In ceea ce priveste preturile cosurilor cadou, acestea variaza intre 30 si 1700 de ron( cos de lux).
Gift Idea vine in ajutorul clientilor si le ofera o serie de beneficii precum transport gratuit pentru comenzile din Bucuresti, livrare in 24 de ore, discount-uri si promotii, cat si oferte personalizate in functie de  buget. Trebuie mentionat faptul ca suma minima a unei comenzi este de 1500 de ron iar consultantii Gift Idea va stau la dispozitie atat pe site cat si pe pagina de facebook.






No comments