Header Ads

Parfumurile Fragonard in Romania si placerea unui rasfat la tine acasa cu produse frantuzesti

foto credit
"Daca nu te duci tu la Fragonard, vine Fragonard la tine" pare sa fie expresia care sa defineasca cel mai bine situatia in care amani sa-ti intalnesti pasiunea pentru un brand frantuzesc cu o istorie  impresionanta. Alaturi de Galimard si Molinard, Fragonard reprezinta una dintre cel mai vechi companii din industria pafumeriei din Grasse.
Fondata in anul 1926 de catre Eugene Fuchs, Casa de parfumuri Fragonard primeste in semn de respect si admiratie pentru creatia sa,  numele pictorului Jean Honore Fragonard (1732-1806). Totodata, creatorul brandului Fragonard doreste sa omagieze astfel orasului Grasse si sa-i puna in evidenta frumusetea unica . 

Nu de putine ori ne gasim fata in fata cu decizii care par sa reprezinte inceputul unei noi aventuri. O calatorie olfactiva in Grasse este, poate, singura solutie pentru a iesi din monotonia unei rutine zilnice apasatoare. Peisaje de vis, un cer albastru parca rupt din picturi celebre si un aer inmiresmat ce poarta pe umeri esente pretioase de trandafiri ,tuberoze si lavanda. Grasse este locul in care pasiunile devin povesti de neuitat iar placerile se transforma in planuri de viitor.
Pentru a trai o astfel de aventura nu este nevoie de bagaje, bilete de avion sau rezervari la hotel, tot ce ai nevoie gasesti intr-un singur loc: un boutique cochet din inima Bucurestiului.
Produsele Fragonard se numara printre cele mai apreciate produse de parfumerie din lume. De-a lungul timpului, acestea si-au pastrat identitatea si au continuat sa se ridice la nivelul faimei internationale dobandite. Formula parfumurilor a ramas neschimbata, la fel si mijloacele de obtinere a esentelor necesare relizarii acestora. Apreciate in intreaga lume ,atat parfumurile cat si celelalte produse marca Fragonard; sapunuri, geluri de dus, creme, uleiuri dar si produse pentru casa etc.  fac parte din categoria produselor "must have".
Toate aceste produse sunt disponibile acum si in Romania pe site-ul : www.mag-parfums.ro iar pretul lor variaza intre 50 si 200 ron.  Acest lucru vine ca o mare surpriza pentru iubitorii parfumurilor Fragonard si nu numai.

Top 5 produse Fragonard de  care te vei indragosti pe loc:

Parfumul Grain de Soleil. Un parfum oriental, cu personalitate car imbina intr-o maniera surprinzatoare notele superioare de iasomie, heliotrop si flori de portocal cu notele de mijloc formate din trandafir, iris si scortisoara si incheie peisajul olfactiv cu note delicate si ispititoare de lemn de santal, patchouli, tamaie,ambra si vanillie.
Grain de Solei a fost lansat de Fragonard in anul 1999 si la scurt timp de la aparitie a inregistrat un real succes.


Gel de dus si lotiune de corp Fleur D`Oranger  Cele doua produse fac parte din gama olfactiva citrice si reprezinta un adevarat rasfat de arome: flori de portocale, bergamota, mandarine, iasomie,  miere si mosc.




Lumanare parfumata Sandalwood. Daca iti place mirosul de santal atunci, trebuie sa ai aceasta lumanare. Raspandeste o aroma placuta care imbie la calm si relaxare.



Parfum de camera Corail : o aroma floral-citrica de bergamota, flori de portocal, iris, iasomie si note delicate de vanilie si ambra.

Sper ca v-am fact macar putin curiosi in legatura cu produsele Fragonard si veti merge sa le descoperiti.













1 comment:

  1. Foarte intresant articolul. Am avut oportunitatea de a descoperi arome de parfumuri si secretele de fabricatie ale acestora la fabrica si laboratorul Fragonard situat la poalele orasului Eze de pe Coasta de Azur. Aici am descoperit parfumuri, sapunuri rafinate, lotiuni de corp cu miresme de trandafir si lumanari parfumate cu arome ambientale completate de ambalaje cochete atent selectionate. A fost suficienta o singura vizita la Casa Frgonard din Eze ca sa devin o mare admiratoare a produselor si ma bucur ca sunt disponibile si in Romania.

    ReplyDelete