Header Ads

La Conac, restaurantul in care fiecare detaliu este important

Atmosfera interbelica, bucatarie internationala, loc de joaca pentru copii, un spatiu generos dedicat nefumatorilor, locatie centrala, accesibil din orice zona a orasului - acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care restaurantul  "La Conac" ar trebui sa fie pe lista favoritelor tale.


Restaurantul La Conac, situat pe Bulevardul Pache Protopopescu, la Nr 38, are o istorie recenta dar care in foarte scurt timp de la deschidere (inceputul anului 2014), a reusit sa atraga atentia celor interesati de un loc mai putin conventional dar modern.

 Situat intr-o zona aparte in care atat stradutele cat si casele aduc aminte de un Bucuresti care emana clasa, bun gust si un spirit artistic desavarsit, restauranul a devenit locul in care poti evada dupa o zi traita in ritmul unei capitale grabite.


Amenajat intr-o casa veche, boiereasca, cu etaj si mansarda, restaurantul a incercat sa pastreze atat atmosfera perioadei interbelice dar si stilul arhitectonic al casei.

 Astfel, la restaurarea ei s-a plecat tocmai de la aceasta idee, iar rezultalul este unul pe masura investitei facute: un restaurant cochet in care predomina lemnul, caramida, fierul forjat si obiectele din alama si bronz.

De apreciat atentia acordata tuturor detaliilor. Acesta sunt alese astfel incat sa completeze intr-o maniera unica atmosfera restaurantului si sa se adapteze nevoilor celor care ii trec pragul. Am putea spune ca cei din spatele acestui restaurant s-au gandit la toate.

 De la amenajarea restaurantului la preparatele servite totul este un mix surprinzator dar foarte placut.  Astfel,  restaurantul are atat un spatiu pentru fumatori cat si unul pentru nefumatori, un loc de joaca pentru copii si o terasa mare, ideala pentru serile de vara alaturi de prieteni.


In ceea ce priveste meniul restaurantului, acesta se imparte in 4 categorii: bucataria romaneasca cu o multitudine de preparare, bucataria americana, bucataria italiana si bucataria mexicana.  Din acest punct de vedere restaurantul "La Conac" pare solutia ideala pentru cei care au gusturi diferite, nu?

Pentru ca totul sa fie mai usor pentru cei care merg pentru prima data in acest loc, pe site-ul restaurantului gasiti meniul complet si un tur virtual, astfel va puteti face o idee despre locul in care urmeaza sa mergeti.

In fiecare zi pe pagina de facebook sunt postate meniurile si "ofertele zilei" . Preturile restaurantului sunt  rezonabile iar calitatea serviciilor este impecabila.

Pentru cei care nu pot ajunge la restaurant exista serviciul de livrare la domiciliu!

Daca ajungeti" La Conac", va sfatuiesc sa incercati cheesecake-ul, neaparat!!!

No comments