Header Ads

Experienta ta sportiva incepe cu JUSTFit.

Provocarile sunt mijlocul prin care invatam sa evoluam!!
Asa cum am spus de multe ori pentru o viata lunga si fericita ai nevoie doar de cateva ingredinte. Printre acesta se numara si sportul, o dieta echilibrata si cateva pasiuni care sa te scoata din rutina.

Din pacate, in Romania principiul  „Mens sana in corpore sano” nu suna atat de atragator incat sa fim un popor de atletici.

In opinia unora atat sportul practicat cu regularitate cat si o alimentatie sanatoasa sunt niste mofturi care trebuiesc taxate cu strambaturi din nas si comentarii lipsite de vreo urma de logica.

In ciudata mutitudinii de sali de sport, cel putin in Bucuresti, numarul celor care le frecventeaza in mod constant este inca mic in comparatie cu alte tari europene. Inca exista o mentalitate general valabila( si acest lucru nu depinde de varsta  asa cum am avut ocazia sa constat de nenumarate ori pana acum ) conform careia  practicarea unui sport este doar pentru cei care doresc sa faca performanta sau care sufera de o afectiune.


Unul dintre cele mai triste aspecte este faptul ca multi vad mersul la sala sau pur si simplu efectuarea de exercitii acasa, o chestiune care tine mai degraba  de statutul financiar sau de timp.

Foarte multi dintre noi se ascund in spatele scuzelor si incearca  sa se  convinga ca ei isi doresc sa faca sport, dar nu au cum. Pe de alta parte sunt si cei pentru care sportul este un stil de viata si din experienta carora avem multe de invatat!

Important este sa vrei sa schimbi ceva, indiferent ca mergi la o sala de fitness sau alegi confortul propriei sufragerii.

Daca ai ales ce-a de-a doua varianta ai nevoie de cateva  accesorii care sa te ajute in demersul tau. Pentru aceasta poti alege sa-ti comanzi produsele online, sau poti merge direct in magazinele furnizorilor.

 Pentru a economisi timp dar si pentru a acoperi o paleta cat mai mare de oferte eu recomand varianta online.  

In ceea ce priveste echipamentele de sport si accesoriile pe piata romaneasca, exista numerosi furnizori specializati.  Printre cele mai recomandate site-uri din domeniu este si JUSTFit

In cadrul acestuia, sunt comercializate produsele brand-urilor: Kettler, Ideal, Sklz, Body Action, Techfit.

JUSTIT powerd by Kettler este magazinul online in care gasesti mii de produse, de la imbracaminte si suplimente la accesorii si aparate de fitness.

JUSTFit.Ro este foarte bine organizat, usor de accesat atat de pe desktop cat si de pe alte dispozitive, cu un design simplu dar eficient ceea ce face navigarea usoara.

Structurat in patru categorii principale de produse: fitness, jucarii, sporturi, suplimente si imbracaminte, fiecare cu propriile subcategorii, site-ul incearca astfel sa faciliteze navigarea utilizatorului si totodata sa ofere acestuia un acces cat mai rapid la produsele dorite.
Spre exemplu daca doresti sa achizitionezi un stepper poti folosi motorul de cautare sau poti merge direct in categoria fitness.

Dupa cum veti observa, JUSTFit instiga la miscare si la buna dispozitie.;)


No comments