Header Ads

Bine ai venit 2015!!!!

Am tot spus despre 2014 ca este anul marilor schimbari.Asa am simtit inca de la inceputul anului si nu m-am inselat. Intr-adevar nu s-au intamplat toate acele lucruri pe care le asteptam dar universul mi-a dat o multime de colaborari neasteptate si mi-a deschis noi usi. Am trait experiente extreme, am pierdut oameni dragi, m-am despartit de prieteni alaturi de care ma vedeam pentru tot restul vietii, m-am bucurat si am suferit asa cum nu credeam ca e posibil. Am calatorit (spiritual) intr-o multime de locuri incredibile si am zburat printre vise care vor deveni realitate in 2015.
Am invatat in 2014:
-sa apreciez mai mult tot ceea ce am
-sa fiu recunoscatoare pentru sanatatea mea si a celor dragi mie
-sa-mi depasesc limitele

-sa gasesc solutii chiar si in cele mai dificile situatii
-sa-i ajut pe cei mai putin norocosi decat mine
-sa accept ceea ce nu pot schimba
-sa cred in mine si in deciziile mele
.Pentru  blog-ul Super Misha a fost un an al evolutiei, un an in care surprizele au depasit orice asteptate; articole citite si apreciate de specialisti in domeniu, colaborari si proiecte care m-au "fortat" sa fiu din ce in ce mai buna si o multime de prieteni noi.
Pentru toate acestea trebuie sa va multumesc voua, celor care imi cititi articolele si care imi ascultati gandurile. Va multumesc pentru rabdarea si toleranta cu care imi acceptati nebunia si visele.Va mai multumesc si pentru toate incurajarile, comentariile si criticile care ma ajuta de fiecare data.

Pentru 2015 va urez sa aveti mai mult timp liber, sa va bucurati mai mult, sa va stresati mai putin, sa radeti mai mult, sa calatoriti, sa citi mai mult si sa va rasfatati in fiecare zi!!! ;)




No comments