Header Ads

Ceasul Isabel Marant - accesoriul fara de care fashionistele nu pot trai

Brandul Isabel Marant a devenit de-a lungul timpului un nume cu rezonanta in lumea fashion. Atat tinutele cat si accesoriile Isabel Marant poarta semnatura unei femei frumoase, moderne si cu viziuni minimaliste.


Unul dinte cele mai bine vandute branduri din Franta, Isabel Marant aduce cu fiecare colectie o noua  perspectiva in lume fashion. Tinute aparent simple, croieli clasice accesorizate modern si acel ceva care le face pe femei sa fie dependente de fashion

www.net-a-porter.com

Primul ceas Isabel Marant vine ca o marturie pentru ceea ce designerul  considera a fi un moment special in viata sa. "Este un ceas care aduce inapoi amintiri dragi, pline de bucurie.”spune Isabel Marant. 
Designul ceasului este inspirat din cel al ceasului primit de designer de la tatal sau. Asa cum au spus multe dintre posesorele acestuia, ceasul Isabel Marant este un accesoriu simplu dar glam care se potriveste  tuturor femeilor. 

Este un ceas care se armonizeaza cu orice tinuta si care nu dezamageste niciodata. Cadranul patrat din otel indoxidabil este etalat de catre cureaua neagra din piele simpla iar mecanismul este unul Swiss Made. 
Un ceas clasic cu detalii fine pe care orice femei si l-ar dori dar care asa cum era de asteptat nu se adreseaza decat fashionistelor dispuse sa investeasca nu mai putin de 540 euro. Acesta este realizat in editie limitata si poate fi achizitionat in exclusivitate de pe magazinul online: www.net-a-porter.com
Pentru cei care isi doresc un ceas rar, de colectie, Isabel |Marant a lansat si varianta din aur a acestui ceas, Pentru acesta, doritorii vor trebui sa plateasca suma de 7100 de euro. 







No comments