Header Ads

Top 6 parfumuri de Valentine`s day pentru ea



Parfumurile sunt mereu o solutie  buna atunci cand vrei sa-i oferi un cadoul special de Valentine`s Day, dar sa-l gasesti pe cel special care sa fie pe gustul ei poate fi o provocare serioasa. De aceea trebuie sa-ti faci temele inainte. Pentru a-ti da o mana de ajutor, am creat un top cu 6 dintre cele mai interesante parfumuri, ideale pentru data de 14 februarie.


Lanc̫me РLa Vie est Belle

La Vie este Belle-  „Viata este frumoasa”este parfumul perfect pentru a celebra iubirea.  Un parfum floral  fructat gurmand ce reuneste note de coacaza negre, para, iasomie, flori de portocal, paciuli, boabe de tonka si vanilie. Acest parfum romantic, fara indoiala, o va va face  sa zambeasca!


Jean Paul Gaultier – Classique

„Un parful care promite pasiune”... Classique este un parfum dulce si indraznet creat sub forma unui buchet olfactiv cu note de trandafir, vanilie si floarea de portocal. Sticla parfumului evoca liniile senzuale al corsetului  facandu-l parfumul ideal pentru o femeie puternica si eleganta.



Salvatore Feragamo– Signorina Misteriosa


Signorina Misterioasa este parfumul perfect pentru femeile care doresc sa pastreze  un aer de mister. Un parfum al misterelor care te surprinde de la prima pulverizare. Coacaze negre, neroli, flori de portocal si tuberose sunt cateva dintre ingredientele care fac din acest parfum un cadoul special pe care sa-l oferi iubite de Ziua Indragostilor.

Hugo Boss – BOSS Nuit Intense

Boss Nuit Intense este creat special pentru evenimentele deosebite. Inspirat de senzualitatea si eleganta femeilor, acesta te invalui intr-o placuta atmosfera cu note de piersica,  violeta si iasomie.
Daca aleasa ta prefera parfumurile florale cu note discrete de santal, atunci acesta va deveni preferatul ei. 

Because It’s You – Armani

Because It`s You  este asociat adesea cu gesturile romantice, senzuale, seductive. Un miros, indraznet, captivant si, in acelasi timp, extrem de feminin. Because It`s You este un amestec rafinat de vanilie, mosk si neroli care, fara idoiala, o va cuceri din prima clipa.

Jo Malone – Mimosa & Cardamom Cologne

Parfumurile Jo Malone sunt recunoscute pentru mirosul lor sofisticat, simplu si natural iar Mimosa & Cardamom Cologne nu este o exceptie.  Amestecul unic de mimoza, cardamon si boabe de tonka creaza un parfum care se potriveste tuturor femeilor, indiferent de stare sau ocazie.






1 comment:

  1. Interesting Article. Hoping that you will continue posting an article having a useful information. Cosmetice de lux pentru femei

    ReplyDelete