Header Ads

5 tinute office pentru o vara chic la birou


Ce purtam vara la birou?  Este intrebarea care pare sa trezeasca cel mai mare interes in sezonul cald. Fie ca lucram intr-un  domeniu creativ care ne permite o libertate mai mare in aceasta privinta, fie ca vorbim de mediul corporatist in care normele vestimentare sunt mai rigide, avem nevoie de haine comode si lejere
.

Vara, hainele vaporase din tesaturi fine sunt cele care ne protejeaza de soare si ne ajuta sa facem fata caldurii. De aceea, specialistii recomanda sa imbracam haine din fibre naturale precum in, matase, bumbac sau panza topita, si evitarea celor sintetice care se muleaza pe corp.

Iata mai jos 8  tinute care sa te inspire:

1.Tinuta boho style - Rochie vaporoasa completata de o vesta din denim si o pereche de espadrile. In zilele caduroase iti doresti sa te simti confortabil si sa scapi de disconfortul hainelor care ti se lipesc de corp. 
De aceea, alege o rochie usoara din in sau panza, simpla sau cu volane pe care sa o accesorizezi cu o vesta din denim. Vesta iti va fi de folos in diminetile putin mai racoroase sau in birourile cu aerul conditionat dat prea tare.
La acestea adauga si o pereche de espadrile in ton cu rochia si tinuta ta e gata!



2 Fusta, camasa office si sandale. Alege tinute in tonuri calde care te binedispun dar sunt si confortabile. Daca dimineata nu ai prea mult timp pentu a-ti alege tinuta si te pregatesti pentu o zi plina, o tinuta comoda si lejera formata din fusta si o camasa, este tot ce ai nevoie.



3.Top, fusta in pliuri si sandale. O tinuta simpla, eleganta si foarte chic. Solutia ideala atunci cand nu ai timp sa-ti alegi tinuta.  Poti opta pentru un top alb, simplu sau pentru unul cu imprimeu floral sau geomoetric si o fusta in tonuri de roz prafuit, nud, maro sau culori mai vii.


4. Top, pantaloni si sandale cu toc sau plaforma. Daca preferi tinutele cu pantaloni, atunci alege acele produse din tesaturi fine.  Acestea iti vor oferi atat confort cat si un look profi.



5. Camasa, fusta midi, sandale cu toc. O tinuta office compusa din camasa alb, fust midi crem si sandale cu toc pentru zilele lungi in care vrei sa arati bine dar sa te simti si confortabil.
Pentru un plus de comoditate poti inlocui sandalele cu toc cu o pereche de platforme sau esapadrile cu talpa mai inalta.



6. Rochia camasa, sandale.  Rochia camasa pare sa fie piesa centrala in materie de tinute ale acestei veri. Fie ca alegi o rochie simpla ori una cu volante si taieturi indraznete, ai facut alegerea potrivita!
Lejera, comoda si foarte cool, rochia camasa este ideala atat pentru birou cat si pentru iesirile in oras  cu prietenii.






sursa foto. www.pinterest.ro

2 comments:

  1. Imi plac foarte mult tinutele :) ! Simple si stilate. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna! Ma bucur foarte mult ca iti plac.Sunt tinute accesibile oricui,chic dar foarte simple pe care le poti creare fara sa investesti un buget mare.

      Delete