Header Ads

Top 3 exfoliante naturale facute in casa

    Pentru a ne simti bine in propria piele este nevoie sa o ingrijim corespunzator. Alimentatia sanatoasa, sportul facut in mod regulat si tratamentele corporale ne ajuta sa prevenim efectele imbatranirii si sa avem un corp asa cum ne dorim.

Exfolierea si hidratarea sunt doua etape importante de care nu trebuie sa uitam niciodata. Daca timpul nu va permite sa mergeti la un salon, puteti incerca acasa cateva trucuri la fel de eficiente.



Aflati in cele ce urmeaza cum puteti sa va preparati cele mai bune produse de ingrijire a corpului chiar la voi acasa:

           1 Scrub cu zat de cafea, ulei de cocos si zahar

Zatul de cafea este unul dintre cel mai des intalnite ingrediente in procedurile cosmetice. Acesta  indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, tonifica si ajuta la crearea de noi celule. In amestec cu uleiul de cocos si zahar, zatul de cafea poate face minuni pentru pielea ta.

Astfel, cu ajutorul a 3 ingrediente poti obtine un tratament perfect pentru pielea ta. Acesta exfoliaza si hidrateaza pielea. Mai mult ajuta si la diminuarea aspectului de coaja de portocala data de celulita.

2. Scrub cu lapte si fulgi de ovaz

Daca ai o piele sensibila, scrub-ul cu lapte si fulgi de ovaz este tot ce ai nevoie. Amesteca o cana de fulgi de ovaz cu jumatate de cana de lapte. Maseaza pasta obtinuta pe tot corpul si clateste cu apa calduta. Pielea ta iti va multumi!

3. Scrubul cu sare mare

 Scrubul cu sare mare are capacitatea de a exfolia mult mai bine piele decat alte produse, fiind mult mai abraziva. Contine o  serie de minerale care ajuta la ameliorarea iritatiilor si a pielii uscate. Ofera tenului luminozitate, imbuntateste circulatia, ajuta la regenerarea pielii si combate eficient celulita.

sursa foto: www.sheknows.com



No comments