Header Ads

Esxence, The Scent of Excellence. Cum arata Paradisul parfumurilor de nisa


    Esxence - The Scent of Excellence este un eveniment unic in lume care reuneste in acelasi spatiu profesionstii din  industria parfumeriei artizanale si pasionati de esente parfumate si produse de lux. 

O expozitie in care parfumurile spun povesti si creaza porti in timp pentru cei care le trec pragul.



Inceputul si evolutie Esxence - The Scent of Excellence

In numai cativa ani, Esexcent a devenit unul dintre evenimentele majore din acest domeniu. De la an la an, numarul celor care au luat parte la eveniment a devenit tot  mai mare. De la 96 de branduri si 2500 de vizitatori la prima editie, la 206 branduri expozante din peste 17 tari si 7000 de vizitatori in 2016.

Conferinte, prezentari, workshop-uri sunt doar cateva dintre aspectele care te vor face sa vrei sa-i petreci 4 zile in acest loc de-a dreptul spectaculos.
Incepand cu 2009, Milano, una dintre capitalele importante ale modei,  devine gazda acestui eveniment olfactiv si continua sa se dezvolte, inovand in fiecare an.

Esxence - The Scent of Excellence, Edenul Simturilor

Cu o tema intresanta in fiecare editie, Esxence a prins aripi si iti depaseste de la an la an limitele. Mai mult, este un trendseter al parfumerie de nisa dar si al prdusele de ingrijire care se ridica la rangul de excelenta.

O data patruns in acest peisaj, parca rupt dintr-o alta lume, incepi sa pui sub semnul intrebarii tot ce stia despre parfumuri, esente, branding de produs, ambalaje etc.
D
e la tematica evenimentului la asezara si pozitioanrea standurilor pana la organizarea agendei de prezentari si workshop-uri, totul este realizat cu precizie demna de un ceas elevetian.

4 zile in lumea esentelor, zeci de branduri care te ademenesc cu prodelele lor, o atmosfera de Eden din care nu ai  vrea sa mai pleci. Toate acestea si mult mai multe te asteapta la Esxence.

Ingrediente rare si foarte scumpe, parfumieri si povesti pe care le-ai asculta ore in sir. Arome care nici macar nu credeai ca exista, si flacoane ispititoare care  fac alegerea si mai dificila.
Esxcence este un loc al evadari si regasirii, al inovatiei si al descoperirilor soc.


sursa foto: www.mystreaming.it




No comments