Header Ads

Top 10 culori pe care sa le porti in sezonul primavara-vara 2017



  De la tonuri calde si luminoase inspirate din frumusestea naturala a zilelor de primavara la cele exuberante si visatoare care ne duc cu gandul la vacante exotice. Un mix de vitalitate, relaxare si frumusete naturala.
Ca in fiecare an, tonul trendurilor cromatice este dat de culorile vedeta pe care Institutul Pantone le desemneaza.

Iata care sunt culorile pe care sa le porti in sezonul primavara-vara 2017.

Greenery
Este vedeta incontestabila a anului 2017. O culoare inspirata din frumusestea inceputul de primavara care indeamna la relaxare si revigorare. Greenery este culoarea care vorbeste despre noi inceputuri, provocari si nevoia de a inspira profund si de un refresh inevitabil.
Kale
Este culoare verde intens, inspirata din frunzisul tanara al primaverii. Aceasta evoca natura si dorinta noastra de  a ne contecta la natura. Kale completeaza perfect celelalte culori ale anului 2017.

Galben Primose

Acesta culoare emana caldura si vitalitate, fara indoiala. Ne atrage cu gingasia ei si ne duce cu gandul la o destinatia de vacanta, presarata cu entuziasm, buna dispozitie si zile insorite.

Albastru Niagara

Comfortabila si extrem de versatila, Niagara vorbeste despre dorinta noastra de a evada si de a ne relaxa. Totodata,  aminteste de culoarea clasica a denimului si se numara printre preferatele designerilor pentru colectia de primavara.

Albastru Lapis

Daca albastru clasic nu este culoare care ti se potriveste, poti opta fara grija pentru albastrul inspirat de piatra lapis lazuli. Energie, incredere si putere sunt cuvinte cheie care descriu aceasta culoare superba. Fara indoiala, vei vrea sa o porti in zilele insorite de primavara.

Albastru Island Paradise
Albastru revigorant cu reflexii de verde care instiga la o schimbare de decor si ne duce cu gandul la peisajele tropicale.

Roz Yarrow
O nuanta puternica si capricioasa  care se face remarcata atat in tinutele de zi cat si in cele de seara. Indranzneata si fara vreo retinere, Roz Yarrow anima spiritele si instiga la aventura.

Roz Pale Dogwood
O nuanta linistita de roz care ne duce imediat cu gandul la liniste si pace. Roz Pale Dogwood
 se numara printre culorile alese de case precum Chanel si Hermes pentru colectiile din sezonul primavara/vara 2017.

Flame
Este nuanta rezultata din mixul de rosu si orange. O culoare puternica, flamboianta care starneste spiritele in colectiile acestui an.

Aluna-Hazenut
O culoare simpla dar foarte eleganta ce aminteste de frumusetea naturii. Echilibrata si cu o anumita delicatete specifica, Hazenut este o culoare tranzitionala ce face legatura intre sezoane.
sursa foto: www.pantone.com

No comments