Header Ads

Review- lapte demachiant Ivatherm Toleriskin


 Laptele demachiant Ivatherm Toleriskin este  produsul prin care brandul romanesc de produse dermato-cosmetice ofera o noua semnificatie notiunii de lapte demachiant cu care ne-am obisnuit.

Cu o textura fina de gel, acest produs iti propune sa se diferentieze de produsele asemanatoare prezente pe piata si sa ofere tenului acea experienta wow.




Creat special pentru a intampina nevoile persoanelor cu tenul sensibil, demachiantul Toleriskin isi indeplineste misiunea cu succes: curata delicat si eficient tenul.
Fara conservanti si fara parfum, acest produs indeparteaza cu succes machiajul si impuritatile. Mai mult, are efect anti-inflamator si anti-bacterian.

Ivatherm Toleriskin contin:
  • Apa termală Herculane
  • Ecodermine 
  • Sopholiance S
  • Ecodermine™ conÅ£ine polioli naturali (Xilitol si Lactilol) a caror actiune selectiva se bazeaza pe prezenta unor enzime care transforma poliolii in zaharuri asimilabile ce stimuleaza cresterea germenilor saprofiti-(benefici, obisnuiti) in detrimentul celor patogeni. Prin efectul probiotic stimuleaza flora saprofita in detrimentul celei patogene, mentine in alerta mecanismele de aparare ale pielii.
  • Sopholiance S -bio-surfactant natural cu actiune sinergica antibacteriana si seboregulatoare.
  • Nu contine parabeni
Sursa info/foto: www.ivatherm-shop.ro

Dupa o zi in care tenul nostru a trecut prin tot felul de procese, mai mult sau mai putin daunatoare( machiaj, poluare, etc.) folosirea laptelui demachiant de la Ivatherm ofera acestuia tot ce are nevoie - o sedinta de spa la tine acasa.
 Textura asemanatoare cu cea a unui gel ofera o senzatia foarte placuta de prospetime si energizare. Se aplica o data sau de doua ori pe zi si nu necesita clatire. Eu l-am folosit numai seara impreuna cu crema hidratanta cu ceai verde si Q10 pe care o folosesc de obicei si apartine unui alt brand romanesc.
Laptele demachiant Ivatherm Toleriskin mi-a oferit o experienta foarte placuta si se clasifica cu usurinta in categoria produselor de ingrjire a tenului pe care le recomand.

No comments