Header Ads

Mon Guerlain, tribut olfactiv adus feminitatii contemporane


    Dupa o istorie inceputa in anul 1828 de catre Pierre-François Pascal Guerlain si 5 generatii de parfumieri, Guerlain ne surprinde cu o noua opera olfactiva.  Ne-am obisnuit deja sa ne gandim la Guerlain ca la  un simbol al feminitatii si luxului. 

De-a lungul timpului, casa Guerlain a dat publicului sau cele mai frumoase si memorabile parfumuri, precum faimosul Shalimar.  Invaluite in  esente rare si create de cele mai bune „nasuri” , parfumurile Guerlain pastreaza neatinse valorile pe care acest brand si-a cladit numele.




Pentru ca mostenirea inseamna continuitate si unicitate, creatiile brandului contin semnatura unica, Guerlinada, formula compusa din ingredientele favorite ale celor 5 generatii de parfumieri. Acestea sunt: trandafir, iris, iasomie, vanilie, bergamota si boabe de tonka.

Mon Guerlain- pentru femeia urbana care iti cauta evadarea din cotidian

 Iata ca anul 2017 ne aduce un nou parfum bijuterie ce poarta amprena Guerlain. Denumit simplu Mon Guerlain, parfumul a fost creat cu gandul la femeia moderna si tot ceea ce inseamna acest concept intr-o era a transformarilor constante.

Creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk, Mon Guerlain este un parfum oriental lemos cu accente gurmande. Parfumul se deschide cu note usoare de vanilie senzuala si imbietoare, urmata de notele proaspete si visatoare de Carla Lavanda. 

Pentru a uni cele doua note Thierry Wasser a ales iasomina pentru rolul de veriga dintre vanilie si lavanda. In final pentru a completa aceasta formula simpla si totodata exuberanta, a fost introdus lemnul de santal australian. Acesta vine sa intregeasca tabloul oflactiva si sa faca retusurile finale, lasandu-si astfel amprenta de element cheie invalut in mister.

Angelina Jolie -muza Mon Guerlian MY INVISIBLE TATOO, MY FRAGRANCE, MON GUERLAIN

   Alegerea faimoasei actrite de a fi imagine si muza pentru acest parfum a plecat tocmai de la faptul ca, in viziunea Guerlain, Angelina Jolie este simbolul valorii si feminitatii moderne. 

Mama, actrita, regizor, o luptatoare infocata pentru drepturile omului si nu numai, Angelia Jolie este o femeie completa al carei scop pare sa fie ajutorarea celor mai putin norocos.

Filmul Mon Guerlian


Filmul publicitar, regizat de Terrence Malick, a fost realizat in Provence, locul in care isi are radacinile Carla Lavanda si totodata una dintre destinatiile de vacanta preferata de Angelina Jolie si familia sa.


Acesta spune  povestea crearii parfumului. Plecand de la atributele feminitatii moderne, nota cu nota, parfumierul compune esenta magic a femeii pe care o admira.


Nota: Cu toate ca este un parfum minunat, persistenta lui este foarte scazuta. De aceea, inainte de a-l cumpara, asigurati-va ca puteti trece peste acest minus.


sursa foto: www.guerlain.com

No comments