Header Ads

Femei cu stil care ne arata ca varsta este doar o cifra



     Te gandesti ca dupa ce treci de o anumita varsta, viata ta se schimba, trebuie sa renunti la anumite obiceiuri si chiar sa inveti sa accepti unele limitari. Nimic mai fals! Sunt femei care ne demonstreaza ca varsta nu este o povara si ca stilul personal reflecta ceea ce esti cu adevarat.

Iata 8 femei care ne ofera lectii pretioase despe viata

Carmen Dell Orefice( 85 ani). Detinatoare recordului Guinness pentru modelul cu cea mai lunga cariera. Imaginea vie a elegantei, Carmen Dell Orefice vina sa confirme ca varsta nu este dusmanul femeilor.



Lauren Hutton(72 de ani). Model si actrita de origine americana. Cover girl pentru Vogue de 26 de ori. Continua sa realizeze pictoriale pentru diverse reviste.



Jacqueline Murdock(86 de ani). Visele se implinesc cand te astepti mai putin. Fosta dansatoare, Jacqueline Murdock nu s-a gandit niciodata ca ar putea ajunge model pentru un brand celebru precum Lanvin. La varsta de 82 de ani,  Jaqueline a fost remarcata intr-un parc de catre fashion bloggerul Ari Seth Cohen. De aici pana la o sedinta foto pentru campania Lanvin a fost doar un pas.




Daphne Selfe(86 de ani).  Be Confident – Feel Beautiful   #beyourownselfe

I’m Daphne Selfe – model, a person full of curiosity and otimism, as I have been for most of my 88 years. My desire is to inspire you to embrace all stages of your life and truly believe it gets better and better – it really can, even though you may have been told otherwise! I continue to model, travel the world and have new adventures. My intention is to encourage and build confidence through passing on my knowledge and experience. „ Sursa: www.daphneselfe.com/
Si-a inceput cariera de model la 20 de ani. Rolul de mama full time a obligat-o sa renunte la pasiunea sa pentru prezentari si sa se dedice in totalitate copiiilor. Dupa ce acestia au crescut, Daphe si-a dorit sa se intoarca la modelling si a cerut ajutorul unei agentii. Daphne afirma ca acum este mai cautata decat era in tinerete.


Buddy Winkle( 88 de ani).  Helen Ruth Elam Van Winkle a  devenit o adevarata senzatia a mediului online la varsta de 85 de ani . Celebra pentru hainele sale excentrice, promotoarea acerba a legalizarii marjuanei in scopuri medicale. Cu 2 milionane de followeri pe twitter, Buddy este, fara indoiala, o bunicuta atipica. Acesta nu se sfieste sa pozeze in costume de baie sau tinute provocatoarea pentru branduri ca DimePiece L.A.


China Machado(86 de ani). Noelie Dasouza Machado cunoscuta ca China Machado Muza lui Hubert Givenchy. Model, editor si producator TV american cu origini chineze si portugheze.  Primul model non-caucazian care a pozat pentru o revista americana. China Machado a ramas o femei activa pana in ultima clipa a vietii sale. In ciuda varstei, a continuat sa se implice in proiecte de fashion in calitate de model. Acesta a decedat in 2016, cu numai cateva saptamani inainte de a implini varsta de 87 de ani.




Valerie Pan(75 de ani). Model celebru in anii 60”, aceasta a reveniti in lumina reflectoarelor la 65 de ani. A fost invitata la numeroase prezentari si este implicata in evenimente fashion foarte importante.




Gitte Lee(81 de ani) Una dintre cel mai cunoscute modele a anilor 70”, Gitte a renuntat la cariera pentru a se dedica familiei. A revenit la modeliing dupa 50 de ani, iar lumea fashion a primit-o cu bratele deschise. In ultimi ani a fost imaginea Celine si H&M si a pozat pentru revista Vogue din Italia.




Joyce Karpati(82 de ani). Cantareata de opera si  art director pentru American Cosmopolitan. Afirma ca secretul ei pentru un stil durabil este eleganta. A pozat pentru revista ca Dazed, Another Magazine ÅŸi Guardian.




No comments