Header Ads

Amouage Blossom Love, parfum despre feminitate si iubire



Amouage lanseaza noul parfum  din colectia cu tema florala -”The Secret Garden”.
Blosssom Love continua povestea parfumurilor invaluite in esente delicate de flori pretioase ale colectiei si completeaza parfumul Lilac Love din 2016.
Pentru conceperea parfum Blossom Love, Christopher Chong, Directorul Creativ Amouage a colaborat cu parfumierii Nathalie Lorson si  Elise Benat. Unul dintre motivele pentru care cele doua au fost selectionate pentru a crea acest parfum  este tocmai tema centrala a parfumului.

 „Blossom Love este inspirat din natura indrazneata si sufletul loial al vivacei femei moderne. Ea sfideaza conventiile in timp ce traieste in secret pentru dragoste, romantism si aventura.” explica Christopher Chong
Descris ca o  urma florala de ciresi infloriti ce creaza o poveste olfactiva cu o pasiune fara margini, Blossom Love te poarta intr-o dulce visare.
De o eleganta clasica, cutia de prezentare Blossom Love cu motivul sa floral atemporal evoca memoriile momentelor pretioase si a sentimentelor delicate.


Sticla de parfum roz este, fara indoiala, feminina, si pentru a sublinia si mai mult pretiozitatea si gingasia acestui parfum, capacul este prevazut cu un cristal Swarovski transparent taiat in forma de trandafir.

sursa foto: www.weblog.parfumerie.nl

No comments