Header Ads

Ceas Fossil Jaqueline- dragoste la prima vedere!

Fossil este unul dintre cele mai populare braduri de ceasuri si accesorii iar de peste 30 de ani a reusit sa-si fidelizeze clientii prin creatii surprinzatoare, inovative si de-a dreptul irezistibile.
Este si cazul ceasului Jaqueline din cea mai recenta colectie Fossil de care eu m-am indragostit din prima clipa!

Intr-o lume in care competivitatea este cea care stabilieste succesul unui brand, Fossil a mizat intotdeauna pe profesionalismul dar si pasiunea designerilor sai de a crea obiecte unice. Mereu pregatiti pentru o noua provocare, cei de la Fossil au realizat colectii de ceasuri si bijuterii care au schimbat perceptia celor din jur asupra acestora si au stabilit noi orizonturi.
Zeci de premii si recunoasteri la nivel mondial, confirma superioritatea brandului in industria de gen.
De la ceasuri si bijuterii la genti si curele, totul poarta amprenta longevitatii si a calitatii. Piesele si materialele de cea mai buna calitate, design-ul atractiv si mereu cu un pas inaintea tendintelor, fac din produsele brandului american adevarate obiecte de colectie.
Daca esti pasionat de ceasuri, sau pur si simplu, purtator de ocazie, este imposibil sa nu fii fermecat de ceasurile Fossil!
Hello, Jaqueline!
Un ceas care imbina intr-o maniera inedita, frumusetea si simplitatea unui ceas clasic cu eleganta si rafinametul caracteristice prezentului.
Gandit ca un ceas atemporal, Jaqueline by Fossil are drept muza, femeia cu un anumit farmec, capabila sa cucereasca pe oricine cu zambetul sau.
Cadranul rotund cu diametrul de 36 de mm si cureaua din piele fina, disponibila intr-o gama variata de culori fac din acest ceas un accesoriu adaptabil atat tinutelor sport cat si celor mai pretentioase.
Ceasul Fossil jaqueline poate fi achizitionat de pe :www.bb-shop.ro
Pret:445 ron


sursa foto:www.fossil,com



No comments