Header Ads

Calendarul Pirelii 2016 iese din tipare si renunta la traditionalism si stereotipuri

Serena Williams, Yoko OnoAmy SchumerFran Lebowitz sunt doar cateva dintre personalitatile invitate sa pozeze pentru noua editie a calendarului Pirelii.
Pentru prima data in istoria sa de peste 50 de ani, calendarul Pirelii este dedicat femeilor de succes, indiferent de varsta si de domeniul de activitate.

Realizat de binecunoscuta fotografa de moda Annie Leibovitz, editia cu numarul 43 a calendarului Pirelii isi propune sa ilustreze femei de succes din diferite medii care au avut o contributie semnificativa la schimbarea lumii. De asemenea, calendarul prezinta o diversitate de varste, etnii, ocupatii.
Dintre cele 13 femei prezente in paginile calendarului majoritatea sunt imbracate, exceptie facand actrita Amy Schumer si tenismena Serena Wiliams care au pozat topless. 
Prin aceasta editie atipica, Pirelii  reuseste ca creez ceea ce foarte multi critci au considerat ca este o schimbare socio-culturala dar si o eliminarea a tiparelor si a stereotipurilor cu care admiratori caledenarului erau obisnuiti. 















No comments