Header Ads

Lalique Encre Noire Pour Elle - Parfumul feminitatii rebele


Intalniri anonime invaluite in rutina petrecerilor sociale, priviri ce cauta cu nesat acel ceva care sa puna capat unei plictiseli nevinovate si ganduri pierdute printre conversatii.
Putin mister feminin intr-o lume tipic barbateasca si o panza de intrigi tesuta in jurul femeii care are indrazneala sa iasa din tipare si chiar sa socheze!
Femeia Lalique este femeia culta, frumoasa si neinblanzita de societate. Ea prefera compania selecta, discutiile provocatoare si cartile rare. Lalique este femeia gusturilor desavarsite, a placerilor vinovate, a luxului ca forma de viata si a bijuteriilor extravagante. In ciuda aparentelor, sufletul ei este o carte a secretelor bine ascunse.

Revoltatoare prin tinuta si atitudine, Lalique este femeia care, constienta de frumusetea ei, se lasa prada privirilor indiscrete si uneori chiar se foloseste de aceasta pentru a-si satisface capriciile.
 O potiune a dualitatii in care Lalique alege sa fie cand sensibila, visatoare si romantica, cand dura, capricioasa si neiertatoare. Putin sunt cei care au rabdarea de a descoperi adevarul din spatele unei masti pefecte si tot mai putin sunt cei care au curajul de a accepta o prezenta atat de rebela.

Lalique Encre Noire Pour Elle este parfumul esentelor exotice: frezie, bergamota siciliana, trandafir turcesc, osmanthus, kephalis, chihlimbar indonezian, vetiver haitian, mosc si cedru din Texas.
 Acesta  a fost lansat in 2009 si reprezinta jumatatea feminina a cuplului Lalique Encre Noire.
Creat de catre Christine Nagel, parfumul surprinde de la prima nota si se aseaza usor pe piele ca si cand ar completa una dintre bijuteriile lui René Jules Lalique. Parfumul face parte din categoria olfactiva Floral Lemnos Mosc. 
Controversat, iubit si blamat, Encre Noire Pour Elle este un parfum pretentios care is alege singur partenerii de drum. Oricat ar parea de exagerat este un parfum al amintirilor, al trairilor pana la epuizare si al eternului feminin.
Flaconul pastreaza designul Laliqu Encre Noire Pour Homme. Sursa de inspiratie pentru acesta este cerneala neagra iar parfumul a fost dedicat filosofilor contemporani.





No comments