Header Ads

Intre alegeri asumate si dezamagiri iminente


Dezamagirea dincolo de orice definitie si explicatie nu reprezinta decat golul lasat de cei in care increderea ta si-a gasit in mod iluzoriu destinatia temporara inainte de a se transforma intr-un alt sentiment cunoscut dintr-un registru deja stabilit.
Primesti ceea ce oferi. De cate ori ai auzit aceasta expresie? Cat timp ai pierdut in analize profunde de comportament si atitudine incercand sa intelegi care este momentul critic in care cei din jurul tau inteleg ca, de fapt, increderea se traduce in dezamagire? Probabil ca si tu, ca si mine, ai irosit nopti in sir incercand sa dezlegi misterul intrebarilor aparent fara raspuns.

Prea multa analiza, prea multe intrebari, prea multa incredere urmata de dezamagire si prea multi oameni care treptat se transforma in necunoscuti. Poate ca un echilibru ,chiar si fals, intre toate acestea ar face ca imaginea de ansamblu sa fie placuta si chiar aceptabila intr-un viitor nerostit. Din pacate,insa, micile detalii sunt notele care suna mult prea strident pentru cunoscatorii fini.
In definitiv, asumarea propriilor proiectii nu este decat o chestiune de logica matura si o alegere constienta a ceea ce nu este mai mult decat o dorinta de satisfacere a unei nevoi primare.


No comments