Header Ads

V for Vintage 2014 - Editia a XIII-a.

Editia din aceasta toamna V for Vintage se desfasoara sub semnul numarului 13 iar pentru cele doua zile de eveniment dress codul este " jur pe rosu". Asa cum ne-a obisnuit deja V for Vintage se va desfasura intr-un loc special. De aceasta data  Casa Universitarilor devine spatiul ideal pentru o intalnire memorabila intre pasionatii de vintage, creatori nonconformisti  si curiosii insetati de fashion.
sursa foto
In cele doua zile de targ, V for Vintage reuneste sub acelasi mesaj " Norocul este ceea ce faci din el" zeci de expozanti in sectiunile deja consacrate: Vintage Autentic, Designeri români de Haine, Bijuterii È™i Accesorii, zona Molecule F & Friends.

Si pentru ca nu aveau cum sa lipseasca surprizele si invitatii speciali, V for Vintage a pregatit pentru vizitatori o zona speciala cu produse cosmetice, unde un make-up artist si un hairstylist  vor oferi sfaturi. 
Editia mistica a celui mai mare targ de design romanesc si cultura vintage din Romania is deschide portile  in weekend-ul 8-9 noiembrie 2014. 
Ma multe informatii pe :







No comments