Header Ads

UNSCENT Love Magic Potions la Bucuresti


   In perioada 13-16 noiembrie 2014, Sala de Marmura din Casa Presei Libere va gazdui pentru prima data in Romania expozitia unica in care arta parfumata va fi in centrul atentie- UNSCENT.
Proiectul Unscent Love Magic Potions ajunge si la Bucuresti,  prin initiativa Madison absolute beauty ( parfumerie de lux)si Intertrade Group una dintre cele mai avansate platforme internationale de creare ,dezvoltare si pozitionare a parfumurilor de nisa.
sursa foto
 Expozitia a avut premiera  in luna septembrie la Florenta, in cadrul targului de parfum Pitti Fragranze si s-a bucurat de un mare succes.
Tema expozitiei din acest an "Love Magic Potions " reprezinta provocarea pe care Celso Fadelii, CEO Intertrade  Group  a lansat-o celor 8 mari parfumieriCécile Hua, Ralf Schwieger, Cyrill Rolland, Celine Ripert, Christian Vermorel, Alex Lee, Arturetto Landi È™i Vanina Muracciole.
Plecand de la aceasta sintagma plina de semnificatii, cele 8 "nasuri" au creat aromele prezentate in expozitie. Important de mentionat faptul ca aceste arome nu se aseamana cu nici un parfum existent pe piata si nici nu vor fi comercializate vreodata.
Despre aceasta expozitie Celso Fadelii afirma: :„Este o calatorie multi-senzoriala unde dragostea, ca poÈ›iune, rezulta din combinatia de parfum, arta È™i literatura”.
 Si pentru ca aceasta evenimentul nu este doar despre parfumuri inedite, cele 8 arome sunt completate de creatii grafice de exceptie si un itinerariu literar creat de catre autorul de origine italiana Giuseppe Santonocito. Pentru acest proiect directorul artistic Alessio Avventuroso a ales sa lucrez cu ilustratori de renume international: Alvvino, Matteo Cibic, Patricia Gimeno, Alessandro Gori, La Tigre, Elena Xausa, Anna Parini È™i Think Work Observe.
 Printre invitatii de seama ai evenimentului se numara si Diane Pernet, blogger si critic de moda.
"Love Magic Potions este cel mai mare proiect pe care am dorit sa-l realizez pentru piata din Romȃnia. Sigur ca este dedicat si clientilor nostri fideli, dar are menirea si de a sterge bariera pe care o poate impune un magazin de lux, astfel incȃt ma astept sa participe la aceasta expozitie chiar si persoane care poate nu s-ar fi identificat cu parfumeria de nisa. Expozitia va dezbraca parfumul de orice sticla sau ambalaj pentru a ramȃne in totalitate mirosul in lumina reflectoarelor. Pentru cea mai mare parte a oamenilor, parfumul urmeaza deja anumite standarde si a devenit previzibil. Eu vreau sa demonstrez ca exista o intreaga lume inca nedescoperita a parfumurilor”, declara Madeleine Florescu, fondator MADISON absolute beauty.

Program Unscent Love Magic Potions :
Joi, 13 noiembrie: 19.00-23.00 -deschiderea
Vineri, 14 noiembrie:17.00-19.00
Sambata, 5 noiembrie:11.00-17.00
Duminica, 16 noiembrie: 11.00-17.00
Cu siguranta cei care sunt interesati de parfumurile rare, de nisa nu vor rara o astfel de ocazie.




No comments