Header Ads

Targul de Turism al Romaniei- Editia de toamna

Editia de toamna a celui  mai mare eveniment din Romania dedicat turismului se va desfasura in perioada 13-16 noiembrie 2014 in cadrul  Centrului Expozitional ROMEXPO. Asa cum ne-a obsnuit Targul de Turism  al Romaniei isi propune sa aduca in acelasi  spatiu pasionatii de calatorii, agentiile de turism si  companiile care se ocupa de comercializarea gadgeturilor si produselor necesare unei calatorii.
foto:targuldeturism.ro
Conform reprezentatilor TTR editia de primavara 2014 a avut peste 30.000 de vizitatori si au expus peste 280 de compani romanesti si  comanii straine din 23 de tari.

Asemeni targurilor internationale de turism cu reputatie, TTR tinde sa fie un eveniment  ideal atat pentru incheierea de parteneriate cat si pentru cumpararea unei vacante la preturi speciale.

De la editie la editie se pot observa schimbarile pe care agentile le fac pentru a se adapta la standardele internationale. De la materiale de promovare bine realitate pana la standuri creative si atragatoare, agentiile incearca sa se prezinte tot mai bine si sa atraga cat mai multi clienti.
Daca va ganditi la vacanta de iarna atunci Targul de Turism al Romaniei este "the place to be"
 In acest an targul se va desfasura in Pavilionele C1, C2, C3, C4. Accesul se face pe baza de  bilet
Pretul unui bliet este de 15 Ron pe zi.
Program de vizitare:
13-15 noiembrie(joi-sambata):10.00-18.00
16 noiembrie(duminca): 10.16.00
Mai jos aveti cateva imagini de la Targul de Turism 2012.










No comments