Header Ads

Hozier- Take me to church,un manifest viral pentru drepturile homosexualilor

Aparuta in septembrie 2013, piesa "Take me to church" este modul in care cantaretul irlandez Hozier a ales sa protesteze  fata de legile anti-gay din anumite tari si fata de extremisti.  De la lansare, piesa a devenit virala si i-a adus lui Hozier un succes neasteptat.
Nu sunt usor de impresionat dar vocea lui Hozier, versurile piesei "Take me to Church" si clipul acesteia au reusit sa-mi dea fiori pe sira spinarii si dureri in stomac.

Nu poti sa spui prea multe despre aceasta melodie fara a omite ceva important. Asa ca mai bine va uitati la clip mai jos.
Cine este Hozier?
Andrew Hozier-Byrne sau Hozier asa cum ii spun toti este un cantaret si compozitor irlandez. Stilurile abordate de acestea sunt indi rock, soul, blues. Pana acum a lansat doua Ep- uri:" Take me to the church" in 2013 si "From Eden" in 2014. 
Sunt convinsa ca vom mai auzi de el!!! Este una din acele voci pe care nu le uiti niciodata indiferent cate alte voci ai asculta.Check it!!
Ps; Stiu ca toti cei care imi citesc blogul apreciaza ceea ce eu numesc muzica buna. Ca intotdeauna nu pot sa fiu decat subiectiva.:)
 Seara faina!!!

No comments