Header Ads

Cand te indragostesti fugind de rutina.



Poti sa te indragostesti de mii de ori pe zi?!!
 Nu e o iluzie  metafora, nci macar nebunie. E placerea care te invadeaza din cap pana in picioare  si iti reaminteste  ca esti viu, ca esti capabil sa simti in fiecare zi  ceva nou, unic, fara sa tii cont de ceva.   

Culoare, sunet, atingere-comune  si  atat  de banale in viata ta. Ies din  cand  in cand de dupa cortina groasa de catifea prafuita de timp si iti zambesc in chip neimaginat pana atunci.  Rosu intens, atat de intens incat  si orbii se feresc sa-l atinga si tu nu  il vezi?!! E langa tine,  asteapta linistit, e rabdator si convins ca azi  e prima zi in care ochii tai il vor  intalnii pe ai lui, va veti zambi indragostiti  si tu vei hotara ca nu mai e nevoie sa privesti prin el  in cautare unui ceva mai intens.

27 de ani , 11 luni , 14 zile  si  mii de oceane cu sunete in fiecare minut din acest timp.Ai crede ca ai descoperit toate vocile din lumea asta, ca  sunete sunt toate vechi si neinteresante.
Dar la  un moment dat, revoltate de indiferenta ta   se vor transforma intr-o sabie cu multe taisuri , vor patrunde  in timplanul rau rugint de vreme si vor face loc sa intre alte sunete. Atunci  vei vedea ca sunetele sunt mereu noi.

Fizica si ideala, atingerea  asteapta mereu sa-i dai o piele noua in care sa se afunde si sa exploreze trairi noi. Dependenta de altii  pentru  a simt ceva, ea are nevoie de tine acum  sa fi capitanul navei pe care  ea si-a construit un plan. 

No comments