Header Ads

Buena Vista Social Club-AdiosTour 28 iunie la Sala Palatului

Buena Vista Social Club-AdiosTour  28 iunie la Sala Palatului
Dupa 16 ani in care membri Buena Vista Social Club au strabatut intreaga lumea si au incantat cu muzica lor milioane de oameni a sosit si momentul sa ne spuna Adios!!


Turneul “Adios” se va desfasura pe 4 continente si se va incheia in toamna anului 2015 la Havana cu un spectacol de gala. 

Asa cum spun si organizatorii, acest turneu reprezinta un eveniment unic ce are ca scop celebrarea acestui proiect. Dupa mai bine de o mie de spectacole in intreaga lume, membrii orchestrei se pot lauda ca au reusit sa faca cunoscuta muzica taditionala cubaneza si nu numai atat.

Deveniti celebrii datorita documentarului cu acelasi nume Buena Vista Social Club, regizat de Wim Wenders, veteranii orchestrei  Omara Portuonda,Aguaje Ramos, Eliades  Ochoa, Guajiro Mirabal, Barbarito Torres impreuna cu mai tinerii lor colegi, la fel de pasionati de muzica cubaneza ca si ei, promit fanilor un concert de neuitat.

”Ne-am dorit ca muzica cubaneza sa mearga mai departe prin noi si credem ca am reusit asta prin turneele noastre. A fost o perioada incredibila din cariera si din viata mea.” Omara Portuondo

Documentarul Buena Vista Social Club, nominalizat la Oscar a reprezentat punctul de plecare al unei calatorii la care membrii orchestrei nu au visat vreodata. Odata cu  filmarile pentru documentar au avut loc si inregistrarile  pentru primul album premiat cu un Grammy. 

Un inceput  spectaculos urmat de alte premii Grammy, multe albume inregistrate si spectacole cu casa inchisa.
Printre cei care au facut parte din Buena Vista Social Club merita sa amintim si pe: Ibrahim Ferrer, Ruben Gonzalez, Cachaito Lopez, Compay Segundo, Manuel si Roberto Fonseca. 

Evenimentul de la Bucuresti este organizat de catre Fundatia Phoenix si se va desfasura la Sala Palatului pe data de 28 iunie.

Preturi bilete:

Categoria I - 350 lei
Categoria II - 300 lei
Categoria III - 250 lei
Categoria IV - 200 lei
Categoria V - 150 lei
Categoria VI - 100 lei

No comments