Header Ads

Bah, Eva, tu esti o proasta! Da, stii de ce esti proasta? Nu, normal ca nu stii!Cum dracu" sa stii cand ai in capul ala numai prostii si traiesti de parta este mana dreapa a sfatului pana si mijlocul tau de depasare e un norisos 4 x 4.

Tu esti proasta ca nu ai invata nimic din viata asta. Ai trait 30 de ani si parca i-ai trait degeaba. Gandesti la fel, visezi la fel, te emotionezi ca proasta fix, ca atunci cand prostul ala de Mihai ti-a spus ca te iubeste, sau ma rog ti-a sugerat ca voi doi sunteti intruchiparea amorezilor lui Cupidon.
Esti proasta ca nu te duci dracului la psiholog sa treci peste toate traumele astea pe care le aduci in fiecare zi in rutina ta idioata.
Esti si mai proasta ca te incapatanezi sa te agati de visele alea cu sarbatori, perfecte, familie perfecta, iubit perfect, corp perfec,  job perfect, casa perfecta, Dumnezeu perfect.
Cand o sa te trezezsti tu din atata prostie si o sa-ti dai seama ca viata ta, viata in general nu prea are legatura, nici cu dorintele noastre, nici cu visele de printesa salvata din semineu si in nici un caz cu ceva anume.
Totul e ca dracu de random. Absolut totul!! Si stii care e partea cea mai misto? Ca nu poti controla nimic. Da, da, stiu, tu poti controla ca tu esti Dumnezeul gandurilor atotputernice si ai in buzunarul drep praf magic de posbilitati realizabile!

Pe zi ce trece ma uimeste tot mai putin incapatanarea asta a ta de a te agata de viata.

.Daca la inceput te admiram acum incepi din ce in ce mai tare sa ma calci pe nervi.
Cine crezi tu, in lumea asta infecta, plin de jigodii corupe si libidonoase ca o sa sa-i pese vreodata de idealurile tale. Tu crezi ca daca iesi in piata si ingheti de frig ca a o sa schibim ceva. Ce o sa schimbi? Visezi tu sa traiesti intr-o tara ca Danemarca? Pai de ce nu te multi acolo si te chiniu aici ca proasta si 12 ore la birou pentru un salariu de kkt?
Hai, mai lasa-ma, cu idealurile tale, moralitete si intelectual blazat.
Realitatea e ca traiesti intr-o tara de toata jena. Si stii ce e si mai trist, ca de vina nu sunt aia pe care ii injuri tu cand te duci in piata, ci oamenii ca tine. Toti hipsterii astia cae au gargauni in cap, dar de fapt ii doare in cur pentru ca ei sunt corporatisti si traiesc bine si se balaces in comoditatea lor confortabila.
 Din cauza oamenilor ca tine, care viseaza cai verzi pe pereti, tara asta merge cu dosul.

Si sa nu uit. Esti proasta ca vorbesti mult, filosofezi, faci impresii, dar in definitiv tot o nebuna complexata esti.

Crezi ca esti sigura pe lumea asta care a trecut prin traume. Crezi ca tu ca esti singura femeie care are oroare de certuri si alchool?
 Ghice ce/ Nu esti nici prima nici ultima.
Fugi ca o nebuna de tot dar nu iti dai seama ca  tu fugi de niste fantome. Opreste-te o data pentru totdeauna si stai dreapta in fata  nefericirii tale.
Esti o victima, tu tot timpul esti victima cuiva. dar cand o sa-ti dai seama ca cel mai important esti propria ta victima, Tu sigura ti-ai facut o o inchisoare in care intentionat te-ai pus si din care refuzi sa iesi chiar daca usa e larg deschisa.

Cand o sa intelegi ca fanteziile nu devi  realitate. Oamenii traiesc si mor, nimic mai mult. Oricat ai vrea tu sa crezi ca viata ta e altfel, ca tu o sa faci ceva care sa contezi dupa ce tu o sa te trasformi in praf, realitatea e ca sansele sa se intample asta sunt foarte mici.
Visez mult, asta e unul dintre defectele tale.
Ai inversunarea asta dementa sa-ti depasesti conditia si unde ai ajuns pana acum/
Te invarti in cerc. Asta faci, de cand te stiu ai fac asta.
Acelasi patternuri, acelasi probleme mereu.
 Cand o sa te opresti din nebunia asta? Nu ai obosit? Eu in locu tau as fi obosit de mult sa duc in spate atata povara zi de zi.



No comments