Header Ads

Pensiunea Alice - un loc rupt din Rai


Situata intre Maneciu si Cheia, in satul de vacanta Valea Popii, Pensiunea Alice este un loc de-a dreptul incredibil. De la asezare pana la modul cum este amenajata pensiunea, totul te face sa iti doresti sa nu mai pleci de aici.

Este locul in care vrei sa-ti petreci vacanta sau macar cateva zile cat sa-ti incarci bateriile. Aer curat, verde, atat de mult verde si frumos incat nici nu stii unde sa te uiti. Raul din spatele pensiunii a fost lucru care mi-a placut cel mai mult. Indiferent unde erai, il auzeai cum curgea in propriul ritm.


Dimineata nimic mai minunat decat sa te trezesti in muzica lui si ciripit de pasarele.

Pensiunea ofera tot ce ai nevoie. Noi am fost cazati intr-o camera foarte draguta la etaj cu baie pe hol( dar asta nu a fost deloc o problema).Mi-a placut ca totul este facut din lemn si iti da senzatia de rustic si primitor. Bucataria este foarte bine utiliata, astfel incat poti sa-ti prepari tot ce doresti.
Afara ai gratar si... preferatul meu leaganul din lemn din care nu iti vine sa te mai dai jos.

Cui se adreseaza Pensiunea Alice?

Persoanelor care isi doresc sa petreaca un timp departe de agitatia din oras, sa se conecteze la natura si sa se incarce cu liniste si energie pozitiva. 

Cui NU se adreseaza Pensiunea Alice?

Persoanelor mofturoase care vor conditii de 5 stele cu camere mari si room service. Celor pentru care mersul la munte inseamna gratar si muzica data tare incat sa nu-ti mai auzi gandurile.

Bineinteles sunt foarte subiectiva si totul este trecut prin filtrele propriilor standarde.

Daca v-am facut curiosi, aveti aici toate informatiile: www.pensiunea-alice.ro

Si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte:








No comments