Header Ads

La Nuit Tresor Lancome L'Eau de Toilette 2017 - Review


Lansat la sfarsitul lunii ianuarie 2017, La Nuit Tresor L'Eau de Toilette este cel mai recent diamant negru al colectie Tresor. Creat de catre parfumierii Christophe Raynaud si Amandine Clerc-Marie, acesta continua intr-o maniera unica expeditia ofactiva in universul esentelor pretioase semnate Lancome menite sa se incline in fata feminitatii si a iubirii.
La Nuit Tresor L'Eau de Toilette este un parfum floral-fructat ce vine sa intregeasca  paleta olfactiva inceputa in 1990 de catre Tresor caruia i s-au adaugat de-a lungul anilor numeroase editii, una mai surprinzatoare decat alta.
Compozitia La Nuit Tresor L'Eau de Toilette
·         Notele de varf: zmeura, mure, coacaze negre, lici, bergamot si citrice
·         Notele de mijloc: trandafir de Damasc, lacramioare si bujor
·         Notele de baza: mosc alb, paciuli si vanilie de Tahiti.


Din prima clipa La Nuit Tresor te atrage cu designul de diamant, chic, elegant si rafinat in nuante de negru si roz. Apoi dupa ce ti-a captata atentia si ti-a lasat spatiu pret de cateva secunde cat sa-ti imaginezi ce ar putea sa urmeze, isi spune cu voce soptita dar ferma ”Hei, sunt aici, vino sa ma descoperi!”.

Primul puf, nu stii ce urmeaza, aliniezi in gand notele, adaugi cateva dintre momentele in care ti-ai imaginat ca l-ai purta, inevitabil te astepti sa semene putin cu Tresor(1990) sau cu Mid Night Rose. 

Rezultatul: un parfum dulce, destul de puternic si cu acel ceva care te face sa-ti duci incheietura mainii din 2 in 2 secunde la nas.
Placut, energic, feminin, dulce dar fara a depasi limitele bunului simt, atat cat sa-ti dea senzatia ca ceea ce simti este doar prima surpriza.

Perfect pentru serile de vara mai racoroase dar si pentru zilele in care vrei sa porti ceva fara a lasa o urma de parfum in urma ta, dar suficient sa-ti hranesti putin orgoliul si sa culegi cateva complimente si priviri curioase.


La Nuit Tresor este parfumul ideal pentru femeia moderna care tine la eticheta si nu iese niciodata pe strada fara sa-ti accesorizez tinuta cu cateva bijuterii statement si un parfum care sa le completeze; pentru femeie cosmo-urbana care adopta stilul casual cu lejeritate si il invaluie cu propria feminitate.

La Nuit Tresor nu este acel parfum wow, unic si special de care sa te indragostesti nebuneste si care iti ramane ca etalon pe care sa-l recomanzi de fiecare data cand cineva te roaga sa faci asta. In schimb, poate fi un companion de-a dreptul agreabil, daca asta iti doresti.

No comments