Header Ads

Esarfe colorate din matase, accesoriul ideal pentru par in 2017

     Esarfele din matase in culori  vii sunt piesa de rezistenta a tinutelor din acest an. Vara aceasta, esarfa folosita drept accesoriu pentru par este un "must have" pe care nu trebuie sa-l ocolesti. Iti protejeaza parul de soarele fierbinte al verii si iti ofera un look exotic.




Daca faci parte din categoria femeilor cu zeci de esarfe pe care nu reusesc sa le poarte niciodata, fie pentru ca nu gasesc ocazia potrivita, fie pentru ca e prea cald sau rece afara, acum e momentul sa le dai atentia pe care o merita.

Poti alege din sute de modele si dimensiuni iar modalitatile de prindere depind doar de imaginatia si creativitatea ta.

Ai grija insa, la esarfele care aluneca de pe cap sau la cele un pic mai groase. Alege acele esarfe vaporoase pe care aproape ca nici nu le simti. Le poti purta in forma de turban, bentita sau stil gipsy. 

Blogurile de fashion au deja o multime de idei care sa-ti vina in ajutor.
Esarfele sunt foarte potrivite pentru o tinuta de zi casual, o iesire in oras cu prietenii sau chiar  o tinuta office.

Esarfele din matase pot inlocui cu succes accesoriile in zilele mai calduroase cand ne dorim sa purtam cat mai putine haine si bijuterii. Sunt alegerea ideala pentru ca ofera tinutei acel look cool-chic si in acelasi timp ne scot cu usurinta din monotonia anonimatului cromatic.

Indiferent de tinuta pe care o ai, poti opta pentru o esarfa in culori calde, pastel sau, dimpotriva, poti incerca esarfele statement cu dimensiuni mai mari, in culori si imprimeuri variate.
In privinta acestui accesoriu, ai libertatea deplina de a alege fara sa tii cont de vreo regula.

De la cele simple in culori uni pana la cele cu imprimeuri tematice( flori, pasari, forme geometrice, etc.), esarfele din matase pentru par sunt accesorii atat estetice, cat si practice.
Inspirate-te de la vedete si creaza-ti propriul stil de a purta o esarfa din matase.

sursa foto: www.celebuzz.com

No comments