Header Ads

Cum sa-mi vopsesc parul in 2017?


.In fiecare an  am perioade in care simt nevoia de o schimbare. Nu o schimbare drastica, ci una care ma faca sa ma uit la mine in oglinda mai mult de 30 secunde si sa ma  complimentez pentru ceea ce vad. Natura nu m-a inzestrat cu un ten perfect, de portelan, dar  a compensat la capitolul  podoaba capilara.
Asa, cum spuneam as vrea o schimbare. Nu mi-am mai vopsit parul de ani de zile, in primul rand pentru ca mereu am avut un par bun si am fost multumita de culoare din dotare. In al doila rand pentru ca ma ingrozea puru si simplu,  gandul ca s-ar putea sa nu aleg culoarea  potrivita, si nu in ultimul rand pentru ca nu am rabdare sa folosesc regulat masti, tratamente pentru par.
Dar acum cred ca a sosit momentul sa imi asum si asta. Problema e ca habar nu-am ce sa aleg. Nu stiu cum vreau sa fie. Stiu in schimb ca vreau un efect wow dar nu prea wow, un fel de aceiasi marie dar cu alta palarie.  Prin urmare am pornit la  research de idei.
Cum sa-ti vopsesti  parului In 2017? Iata cele mai interesante recomandari pe care le-am gasit.
1.Sobre este alegerea ideala pentru cele care vor o schimbare de look dar vor sa evite vopsirea radacinilor din 2 in 2 saptamani. Spre deosebire de Ombre, vedeta anului 2016, Sombre aduce o schimbare lejera. Sunt folosite nuante apropiate culorii orginale iar gradatia se face atat pe verticala cat si pe orizontala.


2.Babylights pentru un refresh rapid si un aspect intinerit.  Daca esti indragostita de culoarea parului tau si nu vrei sa o schimbi, procedura babylights iti  vine in ajutor. Suvitele de par sunt vopsite spre varfuri, creeandu-se astfel efectul de par ars de soare
.


3.Visiniu indraznet si provocator.  Poti alege sa iti vopsesti parul complet in nuante de visiniu sau daca ai parul castaniu sau blond poti opta numai  pentru cateva suvite. Inspirata din culoarea fructelor coapte sau a vinului, nuanta de visiniu a anului 2017 este perfecta pentru un look care sa te scoata in evidenta.


4.Caruntul sexy. Acesta se adreseaza atat tinerelor dornice de o schimbare extrema dar si doamnelor elegante. Daca vrei sa adopti o astfel de schimbare tine cont de faptul ca acesta implica o decolorarea intensa.


5.Blond-zmeura, delicios si feminin. Anul 2017 pare sa fie anul nuantelor de blond. Daca iti doresti sa aduci o schimbarea parului blond, specialistii recomanda blond zmeura. Usor de obtinut si foarte  tineresc.


6.Apus de soare pentru un look extravagant. Daca iti plac schimbarile extreme, atunci ai gasit ce cautai. Nuantele de roz, rosu si galben  se completeaza armonios pentru a recrea un apus de soare superb.

7.Castaniu si negru natural. 2017 nu a uitat nici de cele care poarta nuante de castaniu in tonuri reci sau negru puternic si care prefera un look simplu si natural. Pentru acestea solutia consta in adancimi  inchise si  nuante delicate in suvite chic.



Dupa ce am rasfoit aceste trendu-uri cred ca cea mai buna solutie pentru mine ramane aspectul natural cu suvinte in diverse nuante. Este un prim pas pentru un nou look.  Bineinteles,  ca sfatul unui specialist este obligatoriu pentru a obtien ceea ce ne dorim.

No comments