Header Ads

Ambrosine by Francesca Dell'Oro - Parfumul unei imbratisari

Sa-ti urmezi pasiunea si sa-ti lasi destinul in mainile propriului instinct este poate, cea mai mare nebunie pe care un om o poate face. O nebunie frumoasa si in acelasi timp o calatorie spre ceea ce esti cu adevarat. O aventura careia te daruiesti cu totul si nu lasi loc rationalului sa intervina.
 Poate parea ireal gandul ca pentru fiecare dintre noi exista undeva scris in note personale un jurnal a ceea ce trebuie sa fim.
Calatorim, traim, ne lasam in voia sentimentelor, inspiram amintiri si culegem cu fiecare pas pe care il facem aromele unei noi esente.

Intre rational si pasiune exista uneori melanjul ravasitor al  unei iubiri patimase..Oscilam intre dorinte, pasiuni si decizii pe care inima refuza sa le accepte, iar rationalul le contesta, ca intr-un final, dupa multe rataciri sa descoperiam ca elemetele care ne intregesc au fost tot timpul alaturi de noi.
Piesa cu piesa, ca intr-un puzzle al provocarilor supreme, parcurgem fiecare etapa a vietii care ne duce mai aproape, sau uneori, mai departe de ceea am putea numi adevaratul sine.
Sa inchizi ochii si sa traiesti sentimentul divin ca esti  implinit este un vis ravnit  de multi.
Artistii sunt fiinte complexe, pretentioase si extrem de capricioase sau dimpotriva, dar in acelasi timp sunt si suflete sensibile inzestrate cu un simt aparte pentru tot ceea ce este sublim si inaccesibil omului obisnuit.
Parfumierii sunt, intr-adevar, acea categorie de artisti care stiu sa faca magie si care jongleaza cu simturile si mintea audientei.
Spre deosebire de altii, scena pe care parfumierul isi monteaza spectacolul nu este, asa cum era de asteptat, una obisnuita. Aceasta nu foloseste recuzita standard si nici artificii vizuale.  Dimpotriva, totul este invizibil iar elementul surpriza vine mereu de unde te astepti mai putin!
De foarte multe ori viziunea creatorului da nastere unei esente care are puterea hipnotozanta si ravasitoare de a-ti dezgoli fiinta si de a te pune in fata unei explozii de stari.
Si ce poate fii mai frumos decat sa te inconjori de esente si miresme care iti poarta sufletul cand inapoi intr-un trecut plin de dor, cand intr-un viitor misterios, dar atat de ispititor?

Francesca Dell'Oro, un nume tanar in lumea parfumerie artistice din Italia care promite prin creatiile sale o evadare a simturilor si o experienta personala.
Avand ca punct de plecare dorinta de a transpune emotiile si limbajul simturilor in parfumuri pretioase si totodata de a realiza si transmite povesti de neuitat prin creatiile sale oflactive, Francesca pune bazele brandului Francesca Dell'Oro in anul 2011.
Pana in prezent brandul numara 9 creatii: Ambrosine ,White Plumage, Lullaby, Francine, Envoutant, Fleurdenya, Page 29
La realizarea acestora, Francesca a colaborat cu numerosi parfumieri recunoscutie in industrie. Toate parfumurile Francesca Dell'Oro sunt elegante, unice si ofera celui care le poarta libertatea de a le interpreta. 
Create din esente naturale, rare si pretioase stranse din intreaga lume si inbinate urmand tiparele parfumeriei clasice dar adaugant discret si o nota personala si moderna, parfumurile acestui brand sunt o incantare pentru simturile celor dornici de comori parfumate.




















Ambrosine- aparut in 2013, este un parfum floral-oriental condimentat cu note de ambra.. Asemeni unei imbratisari parfumate care te invaluie si iti tine companie  intr-o atmosfera feerica. Pretios si extravagant, parfumul Ambrosine este companionul ideal pentru clipe magice intr-o lume secreta si intima in care feminitatea si confortul intalnesc romantismul si senzualitatea.

Detalii despre parfumurile Francesca Dell'Oro gasiti pe: www.francescadelloro.it


No comments