Header Ads

Decopera Zanzibar, destinatia exotica a contrastelor!

La doar cativa pasi de resorturi luxoase si servicii all inclusive, exista o alta lumea! Cea a lucrurilor simple, a oamenilor frumosi care stiu sa traiesca cu putin fara sa planga decat atunci cand intr-adevar nu mai pot.
Zanzibar este o destinatie a contrastelor, fara discutie!! Imagini care te lasa fara respiratie si iti dau impresia ca ai ajuns in Rai, oameni care iti zambesc sincer si pe chipul carora influenta tehnologizarii inca nu si-a pus amprenta.
Departe de agitatia si presiunea constanta a vietii cotidiene, in Zanzibar viata pare sa se conduca dupa reguli proprii doar de ea stiute, fara graba, constant, ca si cum fiecare moment trait este la fel de important ca si cel dinainte lui.
Cand spui Zanzibar te gandesti la  o destinatie exotica, fara indoiala!! Dar nu este numai atat!
Prin ochii celor care au fost acolo, am descoperit aspecte care m-au socat si deopotriva emotionat. Dincolo de conditiile de viata care nu sunt prea bune, acesti oameni au invata sa supravietuiasca, sa isi vanda serviciile turistilor  si sa gaseasca solutii de a obtine niste bani in plus.

People of Zanzibar- Dragos Stoica, m-a convins ca trebuie sa merg aici!
Prin acest proiect, am vazut un alt aspect al acestei destinatii care mi-a intarit convingerea ca Zanzibar trebuie sa fie pe lista de must see.
Va invit si pe voi sa descoperiti oamenii din Zanzibar asa cum i-a vazut fotograful Dragos Stoica














vezi mai multe fotografii aici: People of Zanzibar - Dragos Stoica

No comments