Header Ads

Alege cadoul potrivit pentru iubita ta - Parfumul Amyris by Francis Kurkdjian

Floral oriental cu esente rare precum Amyris si floare de iris, presarate discret cu note de flori de lamaie, portocala Californiana, vetiver Haitian si o adiere misterioasa de ambra.
O dualitate olfactiva remarcabila care te transpune intr-o continua calatorie intre Jamaica si Italia.
Doua lumi diferite care prin talentul si viziunea parfumierului Francis Kurkdjian ajung sa se intrepatrunda si, mai mult, sa creeze o aura de jovialitate si optimism.


Amyris este un parfum de zi cu zi, sublim si usor de purtat care evolueaza pe durata intregii zile. Acesta se adreseaza femeii contemporane care doreste sa se simta eleganta si sofisticata dar care nu dispune de prea mult timp pentru a se aranja.
.
Istoria din spatele parfumului Amyris
Numele parfumului este dat de alaturarea a doua cuvinte:"am" care inseamna suflet si "yris" care se refera la floarea de iris, una dintre cele mai scumpe esente din lume. Pentru obtinerea unui litru de esenta este nevoie de zece tone de flori.
De asemenea, Amyris face referire si la copacelul de Amyris din Jamaica. Rasina lemnului de amyris are un miros deosebit de flori de portocal si se numara printre esentele preferate ale parfumierului.
Lansat in anul 2012, Amyris a fost creat cu gandul la femeia franceza, a declarat Francis Kurkdjian pentru presa.
Parfumul poate fi comandat de pe www.franciskurkdjian.com
Pret:130 euro

















No comments