Header Ads

BY APPOINTMENT, ROJA DOVE - Parfumul care isi astepta proprietarul

   Roja Dove, maestru parfumier È™i unul dintre cele mai faimoase "nasuri" din industria parfumeriei a creat cel mai rar parfum din lume: By Appointment.
Parfumul îmbina într-un amestec prețios esențe și uleiuri orientale rare.
 Meticulozitatea, talentul È™i spiritul creativ al parfumierului au condus la realizarea unui miros unic È™i spectaculos care este încapsulat într-o sticla pe măsura acestuia.
By Appointment reprezintă personificarea parfumuluide lux È™i se adresează acelei persoane care își doreÈ™te mai mult decat un parfum. 
Notele de varf formate din bergamotă, portocală, lime, lavandă se continua cu o adiere fină de trandafir, iasomie, ylang ylang, smochin si geranium.
Apogeul este atins de explozia de oakmoss(lichen de prun), patchouli, șofran, scorțisoara, nucșoara, vanilie, lemn de cedru, santal, oud, mesteacăn,cacao, benzoin, iris, labdanum, cistus, piele, mosc, civet, ambra.
Roja Dove a creat un singur parfum By Appointment care își aÈ™teaptă stăpânul în incinta standului Roja Dove Haute Perfumerie din centrul comercial Harrods. 
ConÈ›inutul parfumului este completat de către ambalajul de aur, realizat de Atelier Jean Rousseau, Folia din jurul decorului din piele de aligator, plăcile de aur de 18 karate care înfrumuseÈ›ează atât sticla cât È™i cutia alba în care acesta este păstrat, completează celelalte elemente luxuriante ale parfumului. Semnătura Roja Dove este împodobită cu 317 diamante de claritate F.
Intregul concept al parfumului este ridicat pe cele mai înalte culmi ale luxului de către capacul acoperit cu 14 pietre ametist de 60 de carate, inconjurate de 486 de diamante de 2,38 carte. 
Pretul acestui parfum este de 75.000 de lire sterline.






No comments