Header Ads

Vengeance Extreme by Juliette Has a Gun - Utopia feminitatii

   Il lasi sa-ti cada pe piele la intamplare, in timp ce valsezi usor prin incaperea cufundata in lumina unei dimineti de vara timpurii. Te atinge delicat intai pe frunte, apoi pe obraji, pe umeri si coboara tot mai jos pana la talpile dezgolite ce abia ating podeaua.
 Cu fiecare pirueta sunteti tot mai aproape unul de altul. Este un dans al cunosterii, al descoperirii si poate chiar al pierzaniei.

In aceasta scena, timpul este un spectator pretentios care asteapta tacut si analizeaza suspicios. Linistea fredoneaza in soapta un cantec pierdut in trecut si regasit acum; zambeste discret la fiecare umbra pe care trupul tau o proiecteaza pe peretele alb.



Povestile de dragoste au mereu iubiti pasionali care uita de reguli si se pierd in magia euforiei de moment.
Priviri senzuale ce emana intensitatea unori ganduri pasionale, gesturi ce se lasa prada simturilor fara sa opuna rezistenta si dorinta egoista de a ramane in aceasta imbratisare pentru totdeauna.

Provocare, inocenta, mister si dorinte incontrolabile ce pun stapanire pe fiecare portiune din trupul tau. Un gest ce devine un joc periculos ale carui reguli se schimba de la o clipa la alta. Nimic nu e planificat iar intuitia este doar o reactie involuntara a hazardului.
Sa dai curs unui astfel de joc cu reguli ce se schimba in functie de fiecare inspiratie este un risc pe care doar femeia atipica si-l asuma.


Vengeance Extreme este secretul din spatele femeii camelon. O femeie inzestrata cu capacitatea de a trai intens si de a se lasa purtata de simturi fara a exclude ratiunea. Inocenta, senzuala, provocatoare si incitanta, femeia care alege sa-si traiasca viata pe note de patchouli si vanilie este femeia constienta de propriile simturi si puteri.  Cu toate acestea, din cand in cand alege luxul propriilor utopii extravagante, evadand, astfel, dintr-o realitate proiectata iregulat.

No comments