Header Ads

Aimee Mullins, sursa de inspiratie, forta si determinare

 Atleta, activista, speacher motivational, model si actrita, Aimee Mullins a devenit cunoscuta datorita performatelor sale sportive in ciudat conditiei sale medicale.
Aimee Mullins s-a nascuta in anul 1976, Allentown, Pennsylvania. La varsta de un an datorita afectiunii cu care s-a nascut(lipsa  fibulei), a trebuit sa i se amputeze ambele picioare de sub genunchi. 

Inca din adolescenta, Aimee a dat dovada de o putere extraodinara de a-si depasi conditia. Astfel, in timpul studiilor universitare a luat parte la competitiile sportive ce nu erau dedicate persoanelor cu  dizabilitati. 

In anul 1996, cu ajutorul unor proteze special concepute, Aimee Mullins a participat  la Jocurile Paralimpice de la Atlanta, la probele de 100 de metri si sarituri in lungime. 
De asemenea, Aimee a devenit un model foarte apreciat si a urcat pe podiumul de prezentare pentru designeri celebri, precum Alexander McQueen. 

Aimee Mullins a devenit de-a lungul timpului  un model si o sursa inepuizabila de inspiratie. Aceasta a reusit sa  treaca de barierele sociale si fizice de care persoanele cu dizabilitati se lovesc si sa dovedeasca ca totul tine de atitudine si de modul in care esti dispus sa te adaptezi unei situatii. 
Aimee ofera un exemplu de frumusete care depaseste orice regula!!!!



Pagina facebook Aimee Mullins : aici

No comments