Header Ads

Teoria despre "tot" : AllView

    
    
    Exista momente in care te opresti pur si simplu si visezi cu ochii deschisi sau reflectezi la sensul vietii..., la nemurire , la iubire sau la „Teoria despre orice” a lui Stephen Hawking, pentru ca tot e la moda acum, dupa castigarea premiului Oscar al actorului care intruchipeaza personajul sau din filmul biografic „ The Theory of Everything”.

Internetul a explodat cu postari despre Hawking, fiind inundat la propriu cu poze si citate , orice personaj mediocru devenind peste noapte un pasionat al fizicii cuantice!

Ma indoiesc insa ca „ cei multi” au receptionat ceea ce trebuia din povestea geniului britanic, ceea ce s-a dorit a fi cu adevarat inspirational. Si nu trebuie sa fii pasionat nici de stiinta , nici de tehnologie ca sa rezonezi cu Stephen. La un moment dat, vorbind in fata unui amfiteatru plin al uneia dintre cele mai prestigioase univerisitati americane, a fost intrebat daca este ateu. A raspuns: „ Cea mai de pret realizare a jocului creational al Universului este viata. Unde este viata, exista speranta.”
 
Avand in vedere ca medicii l-au diagnosticat in jurul a 25-30 de ani cu boala Lou Gehrig, previzionand un sfarsit in maxim doi, insa profesorul inca mai cauta solutia pentru ecuatia „totului” la cei 75 de ani,este o lectie desavarsita si fara de pret pentru noi toti.

  Nu este insa ceea ce m-a fascinat cel mai mult la pelicula respectiva ci mai degraba ambitia titanica a oamenilor ca el. Ideea ca poate exista trecere peste orice obstacol, ca poti realiza totul si inca mai mult, daca pur si simplu....nu renunti!
  
Asfel, in cele ce urmeaza, nu ma voi referi la cliseul romanesc care desfiinteaza alt cliseu romanesc, si anume „consumerismul patriotic laudativ” versus „ toate realizarile autohtone de dupa 1989 sunt de o calitate indoielnica”. In umila mea parere, a fi sceptic in fata creativitatii autohtone, si ma refer aici in primul rand la cea tehnologica, in conditiile in care a doua limba ca importanta in cadrul gigantului Microsoft este limba romana, denota putina ignoranta.

Nu sunt uimita sa gasesc produse romanesti de calitate si ma irita personajele care evita brandurile autohtone, aratand parca un snobism intelectual. Un brand de calitate, produce bunuri de calitate si asta arata ceea ce am enumerat mai sus: ambitie, viziune, creativitate.
   
In 2004, Visual Fan a inregistrat marca proprie AllView. Apoi in 2008, a urmat introducerea in portofoliu a telefoanelor mobile dual sim. In 2010, devine prima companie romaneasca ce lanseaza pe piata o tableta PC. Urmeaza, in 2011, diploma de excelenta pentru eforturile de cercetare si dezvoltare din  ultimii 5 ani.  Da, AllView este o marca romaneasca,ai citit bine, o dovada a perseverentei creative , a dorintei continue pentru performanta!
   
Vrei sa poti sharui citate din Stephen Hawking pe facebook si deja colegii de birou te iau este picior pentru ca nu stii nimic despre gaurile negre sau teoria stringurilor? Un simplu search pe Google ar fi ideal insa smartphone-ul tau „noName”, achizitionat gratuit dimpreuna cu abonamentul low-cost, te lasa balta. Nu-ti face griji si arunca o privire pe site-ul AllView! Raportul calitate-pret, pare sa fie o prioritate prin excelenta a companiei, astfel ca ai sanse sa poti achizitiona un smartphone care sa nu te tradeze!

Iti recomand  Allview V1 Viper L! Are un design elegant si se prezinta ca un echilibru tehnologic fantastic al specificatiilor si al pretului. Designul este "tres chic", si atrage atentia, astfel incat poti fi mandru ca esti vazut in public cu el si poti in sfarsit sa zambesti sarcastic la auzul soaptelor: "Oare ce Iphone e ala?"
     Dispayul generos de 5" iti permite o navigare optima si prietenoasa cu touch-screen-ul ,tocmai pentru ca "Romanul adolescentului miop" te reprezinta...la propriu.
   Nu vei mai fi intotdeauna ultimul care citeste can-can-urile ( stiu ca faci asta , chiar daca te lauzi ca te amuzi doar cititnd stiri din Times New Roman). Conexiunea 3GHSPA+ cat si potentialul procesorului QuadCore de 1.3 GHz si memoria ram de 1GB te vor ajuta sa navighezi rapid si sa rulezi aplicatiile fluid. Memoria interna este de 8GB si poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

 De asemenea nu vei mai fi amicul acela care iese cu ochii inchisi in toate pozele din barul de karaoke! Cele 2 camare, cea frontala, de 2MP si cea dorsala de 5MP, vin cu 2 flashuri si cu functia Best Face care te va ajuta sa alegi cele mai bune iupostaze in care vrei sa pari respectabil in public!
Vei putea efectua filmari FullHD,de o calitate impecabila. Ai grija sa le stergi apoi pe cele cu tine,in cazul in care te aflai in barul mai sus mentionat!



    Vrei sa descurajezi colegul bagacios care de cate ori mergi in pauza de masa isi  asuma calitatea de "proprietar temporar" al smartphone-ului tau dual sim , sub pretextul ca se joaca pentru ca Viperul tau are un acumulator de 1950 mAh care iti asigura pana la 8 zile in stand-by si 8,5 ore de convorbiri? Nimic mai simplu: exista functia vizitator, prin care poti actiona o parola care sa potejeze cele mai des utilizate aplicatii!

Il poti comanda alb sau negru,in functie de preferintele tale coloristice si nu in ultimul rand nu vei mai fi persoana care rdica tonul la trecerea de pietoni speriind varstnicii si prescolarii, deoarece te vei bucura de tehnologia HD Voice!
   
Daca nu te-a convins pretul de 599 RON, poti participa la concursul Campaniei AllView de pe www.blogawards.ro si poti castiga V1 Viper L! Iti urez succes! 

AllView pare ca descopera din ce in ce mai mult din "ecuatia totului pietei romanesti a telefoniei mobile" si se indreapra cu pasi repezi spre un rezultat magnific. Si chiar daca rezultatul unic ne scapa aproape de  fiecare data printre degete, calatoria este cea care conteaza . Creatia inseamna imaginatie si viata. Si "unde este viata, exista speranta"! :)

Pe curand!

No comments