Header Ads

Adulter -Paulo Coelho- lansare 2 octombrie 2014

  Nu sunt o fana a scriitorului brazilian Paulo Coelho, dar asta nu ma impiedica sa va anunt ca pe data de 2 octombrie va avea loc in Romania lansarea celui mai nou roman al acestuia-"Adulter". Recunosc ca am citi Alchimistul si am avut o tentativa nereusita cu "Diavolul Si Domnisoara Prym".

Nu au reusit sa ma impresioneze si nu am gasit acel ceva care sa ma determine sa vreau sa descopar mai mult din  ceea ce scrie Paulo Coelho. Poate voi face o ultima incercare cu "Adulter".


In luna septembrie romanul "Adulter" a ocupat locul 2 in clasamentul bestsellerurilor din " The New York Times" si este deja la nivel international  un alt roman de succes al scriitorului.

sursa foto
Romanul ilustreaza criza existentiala a tinerei Linda, o femeie de 31 de ani, mama a doi copii, sotie si ziarista de succes. Vazuta din exterior ,aceasta pare sa duca o viata perfecta, in realitate fericirea ei nu este altceva decat o masca. Viata ei se schimba o data cu reintalnirea unui fost coleg de care fusese indragostita in adolescenta. Romanul urmareste transformarile interioare prin care Linda trece pentru a se redescoperi.

Lansat in aprilie 2014 in limba portugheza, aparut deja in 20 de tari si devenit bestseller, cu drepturi de autor vandute inca de la aparitie in peste 45 de tari, romanul "Adulter" este asteptat cu nerabdare de catre fanii din toata lumea.( conform postarilor facute de fani in mediile social media).
In Romania, romanul va aparea la editura Humanitas .Pentru precomanda aici.

Puteti citi aici si interviul realizat de catre Editura Sextante din Brazila si publicat in exclusivitate de catre adevarul. ro prin intermediul  Editurii Humanitas Fiction in care autorul vorbeste despre noul sau roman.




No comments