Header Ads

Vacanta la Gura Portitei-evadare printre nisip si soare


….  O vacanta la Gura Portitei este acel must have  de care ai nevoie vara asta daca vrei  sa te decontectezi  si sa-ti incarci bateriile.Situata la 50 de km de  Tulcea , Gura Portitei este unul dintre  cel mai frumoase  locuri  din Romania, o palma de nisip la granita dintre Delta si Mare Neagra. Departe de lume si de tot  ce inseamna agitatie, Gura Portitei  iti ofera  spatiul ideal pentru a te bucura de mare si soare fara alte artificii. Daca vrei galagie si muzica care sa-ti infunde timpanele mergi la Costinesti. Dar daca in loc de asta preferi  muzica marii si a pescarusilor  pe  ritmuri de scoici adunate la mal si nisip fin amestecat cu valuri spumoase, mergi la Gura Portitei.
Un loc in care timpul  iti e prieten si  se bucura de soare alaturi de tine.
Contrar aparentelor nu e un loc plictisitor in care nu poti sa faci altceva decat sa stai la plaja si sa admiri peisajul .Dimpotriva poti practica tot felul de sporturi  sau poti alege excursiile  pe canalele Deltei.
 Nu e usor de ajuns aici dar  destinatia merita tot efortul.Si trebuie sa ma credeti pe cuvant. Nici preturile nu sunt foarte accesibile dar exista solutii precum cortul sau casutele de lemn de pe plaja.  Complexul dispune de 15 vile de 3 stele si 77 de casute din lemn, prin urmare ai de unde alege in functie de buget.
Din egoism si mai mult de teama nu prea vorbesc din locul asta .Ar fi trist sa  devina altceva decat este acum. Asa ca sper sa ramana intre noi, da?

PS: Daca ajungeti  la Gura Portitei sa-mi aduceti si mie o scoica.
Mai multe informatii gasiti aici











No comments