Header Ads

Eva, tu esti o lady!


 Eva a fost intotdeauna o lady. O prezenta aparte cu suflet rebel si gandire de mare doamna inca de cand era copila. E drept, insa, ca nu de putine ori, a acoperit femeie din ea pentru a-i ajuta pe cei din jur sa creasca, sa evoluez pentru ca idolul ei asa facea.
Ani de zile, Eva a stat in umbra, a strans din dinti ,a avut rabdare, a tacut si a suferit pentru ca iubirea cere si sacrificii, ca si viata, de altfel.
De-a lungul timpului, Eva a plans de multe ori, si-a reprosat obsesiv ca se neglijeaza si tot de atatea ori si-a spus ca de maine ea va fi pe primul loc. Nu a fost asa pentru ca tiparul era inca viu in mintea ei: altii inaintea ei.


Ce cliseu stupid si cata lasitate din partea mea! s-a gandit Eva la un moment dat. Eu merit tot ce-i mai bun in lume si daca eu nu fac ceva pentru mine de ce ar face altii? Cui ii pasa de mine atat de mult incat sa se puna pe locul doi iar eu sa devin o prioritate? Atunci a fost prima data cand s-a privit cu ingaduinta si speranta. Eva, tu esti o mare doamna si meriti sa traiesti asa cum iti doresti! si-a repetat de atatea ori pana a obosit.
 La 31 de ani si cateva zile, Eva a descoperit ca este un alt om, cu totul diferit de cel pe care il vedea in fiecare zi. O femeie frumoasa!!! Pentru prima data in viata ei a vazut ca este frumoasa si a simtit asta cu toata fiinta. S-a simtit frumoasa, intreaga asa cum nu mai fusesese niciodata pana in acel moment.

De atunci Eva a invata ca fiecare zi este o calatorie pe care, daca vrei sa o traiesti trebuie sa te trezesti devreme ,sa iti pui cele mai bune haine, sa te invalui in cel mai luxos parfum si mai presus de toate sa-ti accesorizezi chipul cu cel mai frumos zambet. Ei oricum nu vor stii daca la tine in suflet ploua sau e soare, doar tu vei avea cheia acestui secret!
Pretentioasa, materialista, mironosita si cate altele nu iti vor mai spune doar pentru simplu fapt ca ai ales sa nu te multumesti cu putin, ca ti-ai permis sa tintesti cat mai sus si te-ai gandit ca poti avea tot ceea ce pentru majoritatea este interzis.
Sa iesi din tipare, sa visezi, sa-ti lasi gandurile sa alerge pe cele mai indepartate plaje ale lumii, sa-ti rasfeti pielea cu cele mai fine matasuri, si sa evadezi in bratele celui mai revoltator parfum creat vreodata, nu sunt o extravaganta, sunt o realitate pe care cei mai mult refuza sa o traiasca crezand ca nu merita!
Eva, insa, este ceea ce a fost dintodeauna, o mare doamna!! De aceea, acum nu se mai sfieste sa vorbeasca despre acele lucruri interzise, sa povesteasca si sa traiasca conform propriilor vise.
In defintiv, ce conteaza ce cred altii?



No comments