Header Ads

Cursuri de dans: învață sa dansezi ca un profesionist!

Dansul, mai mult decât o pasiune sau un sport,  este o stare de spirit. Este esența care ajunge să devină sinonimă cu cel care îi dă viață și care în cele din urmă îl definește ca om. 

Bucurie, dăruire și plăcerea de a te detașa de cotidian într-o lume a ritmului. Dansul se învața, dar înainte de toate se simte și se trăiește liber, fără rețineri și fără limitari.  Dansul nu este doar o artă a vizualului este locul în care simțurile transcend realitatea iar sentimentele sunt transpuse în mișcari, gesturi și atitudini.


 Triumph Dance Academy: Locul in care te îndrăgostești de muzică și dans

De la dansurile clasice, vals, tango,  învaluite în eleganță și stil, la cele latino, adevărate doze de adrenalina și pasiune, totul se poate învața sub atenta îndrumare a profesioniștilor, precum Iulian Panait- antrenor la Triumph Dance Academy, dublu campion national si vicecampion la dansuri sportive.. De la dansator amator la unul profesionist este un singur pas! Indiferent de motivul pentru care alegi să urmezi un curs de dans, ai făcut cea mai bună alegere!

Secretul unui curs de dans reușit este mix-ul perfect dintre profesionalismul și plăcerea cu care profesorii îți ghidează pașii, și deschiderea pe care tu o ai in calitate de elev, de a urma instrucțiunile acestora.

Escapadele săptămânale într-o scoala de dans sunt pentru foare multi dintre noi soluția eficientă de a echilibra o viață trăită contracronometru, de a ne elibera de rutină și nu în ultimul rând de a ne încărca bateriile.

 Când vine vorba de beneficiile dansului asupra sănatații, discuțiile nu iși au rostul!

Instructorii de la școala de dans Triumph Dance Academy  au conceput o serie variată  de cursuri care se adresează atât adulților cât și copiilor. 

Cursurile pentru adulți sunt structurate în ședințe a câte 60 de minute de 2 ori pe săptămană. Astfel încât procesul de învațarea  este unul eficient dar nu foarte solicitant pentru participanti.Aceste cursuri de dans pentru copii, în  funcție de nivelul de performanță dorit au loc de 2, 3 sau 4 ori pe săptămană.

 Cursurile se desfășoară în cele două locații centrale: Piața Victoriei și Mall Vitan iar orarul acestora este accesibil tuturor.

Mai multe informații găsiți pe www.triumph-dance.ro sau pe pagina de facebook.

foto: www.getyourguide.com


No comments